Aç Gözlü Küçük Yengeç

Aç Gözlü Küçük Yengecin Kofana ile Mücadelesi

Bu sporu yapanlar iyi bilir. Her dalış başka bir maceradır zıpkınla balık avın sporunda. Sabah suyunda vurduğum balıkları dibe bırakıp kayda almak istedim. Kamerayı kaydını başlatıp balıklara doğru daldığım sırada kofananın kuyruk kısmındaki hareket dikkatimi çekti. Bir de ne göreyim minicik bir yengeç kofananın kuyruğuna yapışmış tozu dumana katıyor. Rahatsız etmeden yengecin bu amansız mücadelesini kayda almaya başladım. Ulen kereata koca lüferi ne yapacaksın ? O nasıl bir azimdir boyuna bile bakmadan kibrit kutusu kadar yuvana çekmeye çalışıyorsun balığı? İzlerken ben çok eğlendim umarım sizde eğlenirsiniz 🙂

Diğer üyelerimizle fikir alışverişinde bulunmak isterseniz sade bir şekilde hazırlanmış FORUM bölümümüz aktif durumdadır.

Unutamadığınız ve okurlarımızla paylaşmak istediğiniz av anılarınızı bize gönderin ZIPKINCI BLOG sayfamızda yayınlayalım.

E-Posta : destek@spearfishingturkey.com 

Facebook : https://www.facebook.com/spearfishingturkeycom

FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? 

 

spearfishingturkey.com facebook grubu

 

spearfishing turkey youtube

ZIPKIN AVI TÜRKİYE YOUTUBE KANALIMIZ

Youtube Kanalımıza abone olarak yeni yayınladığımız videolardan anında haberdar olabilirsiniz. Zıpkınla balık avına yeni başlayan arkadaşlar için birbirinden faydalı içerikler yayınlamaya gayret ediyoruz.Kanalımıza abone olmak için linki tıklayabilirsiniz. Zıpkın Avı Türkiye Youtube Kanalı 

 

0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account