Omer Alpha Wolf Red...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Omer Alpha Wolf Red Stone Dalış Maskesi

2 Mesajlar
1 Üyeler
1 Beğeniler
98 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@alp4023)
Yeni Üye
Katılım : 2 hafta önce

IMG 9590
IMG 9591

Merhabalar ben alper. Didimdeyim. Omer Alpha Wolf Red Stone marka dalış maskesi ve aynı ürünün şnorkelini, maske yüzüme uymadığı için satıyorum. Maskeyi yüzünüze denemeden almayın arkadaşlar. Bugün geldi kutusundan çıkarıp denedim suya sokmadım jelatinleri bile üzerinde.

Kargolayamam yakınlarda olanlar görerek deneyerek alabilirler. Şuan şatış fiyatı 7200 tl civarı. Takım olarak 4700 tl istiyorum ayrı ayrı veremem. Benim gibi yanlış ürün almış olanlarla takas yapmaya daha açığım. Takas için sıfır yada sıfıra yakın olması gerek yıpranmış kullanılmış ürün istemiyorum. Özellikle 7mm xl beden labrax magma veya pescador fire gri tercihimdir. İyi dalışlar diliyorum. Telefon no 05057115779 alper

Yanıt
1 Yanıt
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@alp4023)
Yeni Üye
Katılım : 2 hafta önce

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim satmaktan vazgeçtim herkese sağlıklı dalışlar

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account