Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar merhabalar, sizlere danışmak istediğim konu İstanbulda tekne ile zıpkın avcılığı yapmak istiyorum, 40000 tl bütçem var başlangıç seviyesi değil ömürlük bir teçhizat almak istiyorum ekipman önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. ^^
Ürün fiyati iyi hoşunuza gittiyse alın kullanin. Bu sportcity Karaköy Kemeraltı caddesinde eğer oraya gitme imkanınız varsa magazalari dolaşın dalış mağazaları orada. Malzemerinizi bir sorun yaşamamak adina görerek alın.
Onur baya detayli aciklama yapmis ama bende iki satir ekleme yapayim 😊 ben olsam yazlik elbise alacaksam yalitima cok bakmam. Esnek olsun nefeslenmemi etkilemesin cabuk yipranmasin yeter. Bir diger hususta elbise ne zaman uretildi ne kadar rafta bekletildi ve ne sart altinda bekletildi. Bunlari goz onunde bulundurarak Jak boeno veya Freesub tercih ederdim. Ikiside ayni atolyede ayni malzemelerden sadece kamujlaj rengi fark ederek yapiliyor. Zipkina gelince ben omer tercih ederdim fakat pathosda saglamdir(Omer Hf ve Pathos Saragos sahibiyim) Zehiri bi kere alinca surekli ihtiyac uydurup malzemeye bir suru para harcaniyor malesef hepsini denemek istiyoruz veya konforu artirmaya calisiyoruz. Palet konusunda da karbon alirsaniz cok rahat edersiniz. Termoplastikler saglamdir, ucuzdur fakat performansli degildir. Her karbon pala kullanan -20m dalacak diye birsey yok parkur yuzuslerde yormaz buda nefeslenmeye olumlu yansir.
Yeni ekipmanlarıniz hayırlı olsun bol trofeli avlarda kullanın