Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkınla Balık Avı-Kofana Avı-Püf Nokta

1 Mesajlar
1 Üyeler
1 Beğeniler
1,250 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba. Bu yazıda zıpkınla balık avına yeni başlayan arkadaşların sıklıkla yaptığı bir hatadan bahsetmek istiyorum.

Zıpkınla balık avına başladıktan sonra uzun bir süre hep kefal vurdum. Diğer avcıların lüfer, kofana, akya, sarı kuyruk gibi avlarını gördükçe içim erirdi 🙂

Sonradan fark ettim ki önüne çıkan ilk balığa özellikle kefale atış yapmamak gerekiyormuş. Özellikle avcı balıkların kefal sürüleri arkasından yanaştıklarına defalarca şahit oldum. Hatta bazen kefal sürüsü içerisinde gezen levrekler bile olduğunu gördüm.

Aşağıdaki kofana avı yaptığım video anlattıklarıma iyi bir örnek teşkil ediyor. İyi seyirler

 
Gönderildi : 29/10/2019 20:25
Cüneyt reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account