Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Tüm aksiliklere rağmen yaptığım kofana avı

3 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
1,512 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba. Bu bölümü canlı tutmak adına eski bir av videomu siz hobidaşlarımla paylaşmak istedim.

Deniz çok güzeldi. Suya kafamı sokup görüşün çok güzel olduğunu görmemle birlikte adeta av noktasına ışınlanmak istedim ?

Biraz yüzdükten sonra mendireğin avlanacağım yerine tam varmıştım ki önceki gece hazırladığım çift 16 mm rob allen lastiklerden kısa olanı büyük bir sarsıntıyla boğum yerinden açılıdı. İşin garip yanı lastiği bulamadım ve lastik denizde kayboldu ? 20 dk yüzdükten sonra tam ava başlayacakken yaşadığım bu aksilik yüzünden canım sıkılsa da ava devam etme kararı aldım. Şişim 6.50 mm, tek 16 uzun lastiğim hala sağlam durumdaydı amacım oldukça sessiz bir dalış yapmak ve balığı olabildiğince kendime yakınlaştırmaktı.

Mendirek taşlarının kumla birleştiği yere dalışımı yaptıktan sonra agaşonda beklemeye başladım. Umutsuzca sağa sola bakarken birden karşımdaki bulanık bölgeden öyle bir gelip baktı ki aramızdaki mesafeyi düşünmeden atışı yaptım. Kofanayla aramızda ufak bir mücadele yaşandı ancak kazanan çok şükür ben oldum.

Videodaki kofanayı dizgiye taktıktan sonra bir dalış daha yapabildim ve ikinci lastikte su koyuverdi 🙂 tek kofanayla avı tamamlamak zorunda kaldım. Her işte bir hayır vardır derler.

Bu videoyu her izlediğimde tek lastikle bu balığı nasıl vurduğumu düşünürüm. Sizlere daha güzelleri nasip olsun ?Herkese kazasız bol avlı dalışlar dilerim.

 
Gönderildi : 18/10/2019 17:44
Cüneyt reacted
Cüneyt
(@levrek)
Mesajlar: 68
Yeni Üye
 

Hocam şanssızlığı şansa çevirmişsiniz. Atış çok net ve balığın vok güzel yerine geldi. Defalarca atışı izledim. Sakinliğinizede hayranım. Ben bu balığı vursam suda deliye dönerdim heralde? tebrik ederim.

 
Gönderildi : 18/10/2019 19:46
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 
Gönderen: @abckarahan

Hocam şanssızlığı şansa çevirmişsiniz. Atış çok net ve balığın vok güzel yerine geldi. Defalarca atışı izledim. Sakinliğinizede hayranım. Ben bu balığı vursam suda deliye dönerdim heralde? tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim. Tek lastikle o mesafeden nasıl vuruldu o balık hep kafamda soru işareti olarak kalacak 🙂 Daha güzelleri size kısmet olsun.

 
Gönderildi : 18/10/2019 23:10
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account