Sabah suyunu severi...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Sabah suyunu severim

2 Mesajlar
2 Üyeler
9 Beğeniler
1,389 Görüntüleme
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Dalış yok balık yok .Sohpet olsun .Benim mera bilindik ayak altı merası ama neresi olursa olsun tek alışkanlığım sabah erken saatte yaptığım avları seviyorum gündüz veya akşam suyu onca yıldır bi kaç kezi geçmez .Bulanık su karakıyı suda avlanıyorum berrak su nadir hep mera bulanık bizim açık suda bi iki kez girdim çok sevdim ama alışkın olmadığım için tuhaf geliyor.Benim olayım taş olacak yuva olacak kaçışan gezen balık olacak bende sessizcene yaklaşıp vurucam tam acemi işi :)) Kilometrelerce taşlık dalga kıran olsa banamısın demem :))

 
Gönderildi : 26/04/2020 15:50
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Bulanık deme abi bizim burada yazları komple bulanık. 90 lık tüfeğin ucu görünmüyor o şekil. Dalış yapıyorsun dibe değince anlıyorsun vardığını. Bir keresinde bulanık suda bir vatozun üzerine yatar oldum. Hayvanın tenini hissettim desem yeridir okadar temas ettim 🙂

Ten uyumu zayıf oldu demekki toz duman etti heryeri tabi bende kabarcıklar çıkardım her yerimden 😁 yukarı nasıl çıktım bilmiyorum. Ama vatoz benden daha çok korktu ona eminim. Kolay değil 100 kilo bir anda karabasan gibi çöktüm hayvana 😁

 
Gönderildi : 27/04/2020 01:26
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account