Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Balıkesir merkez mi, Bursa merkez mi?

2 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
261 Görüntüleme
Hasanhiz
Mesajlar: 16
Konuyu Başlatan
(@hasanhiz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bölgede olanların tavsiyesine ihtiyacım var. Akdenizliyim ve Marmara bölgesini pek bilmiyorum. Şimdi tayin dönemi geldi. Balıkesir merkez ya da Bursa merkezi tercih etmeyi düşünüyorum. Bir spearfishing gönüllüsü olarak hangisi şehri tavsiye edersiniz? Hem serbest dalış açısından hem aile yaşantısı açısından hangi şehir daha iyi sizce?

Yanıt
1 Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba. Tayin olarak geleceğinize göre memur vasfındasiniz sanırım. Bu geleceğiniz şehirlerde kaç yıl çalışacaksınız... Diğer tayin sureniz nedir.  Dalış sıklıginiz nedir.  Haftada ayda kaç kez daliyorsunuz. Dalış tecrubeniz nasıl. Kaç metrelerde avlaniyorsunuz..

Bu sorulari soruyorum ileride konuyu okuyanlar tayinle ne alakası olabilir diyebilirler fakat önemli sorular... Soruların cevaplari gelince doğru şehri de seçmiş olacağız.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account