Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Önerisi olan abilerim kardeşlerim ?

5 Mesajlar
5 Üyeler
7 Beğeniler
537 Görüntüleme
Mesajlar: 4
Konuyu Başlatan
(@cagribro35)
Yeni Üye
Katılım : 11 ay önce
Yanıt
4 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Alper
(@alper-aykan)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 101

@cagribro35 Birde arkadaşlarıma ek olarak,yaz ayına giriyoruz.5 mm elbise bu mevsimde sizi çok bunaltır.Sadece yaz aylarında dalış düşünüyorsanız 3 mm elbise düşünün derim

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba hangi denizde avlanacaksiniz.

Kemeri apnea yerine labrax, mertsub gibi markalara bakın. . Hem daha iyi hem daha uygun.

Maske ve şnorkel resimden anladığım kadarıyla hava tahliyeli Snorkel.  Farklı bir model bakın..

Yanıt
Berke35
Mesajlar: 27
(@berkek35)
Yeni Üye
Katılım : 12 ay önce

Elve Marine M49-SN6 Maske Şnorkel setini serbest dalışa başladığım zamanlar av malzemeleri satan bir dükkandan satın almıştım. Beni 1 sezon götürdü daha sonra su almaya başladı. Fiyatına göre orta seviye bir ürün. Yeni başlıyorsanız şimdilik işinizi görür ancak her sene maskeye para vermek istemiyorum diyorsanız bir kere daha iyi maske alın tam alın bence. Maske şnorkeli set almak yerine ayrı ayrı da alabilirsiniz.

Yanıt
Mesajlar: 14
(@dalgickedi)
Yeni Üye
Katılım : 1 sene önce

ben yazın üst 5 mm alt 2mm tercih ediyorum. ayrıca genelde kayalık ve sığ sularda av yaptığım için eski wesuitimin kollarından kestiğim parçalarıda dizlik olarak kullanıyorum. çok deldim dizlerimi böyle çok daha rahatım :D. O maske sizi üzer düşüncesindeyim. biraz daha bütçe ayırıp daha kaliteli bişey bakabilirsiniz. ayrıca bence yumuşak snorkel çok daha rahat olabilir. birde o bıçaktaki çelik gövdeye kadar geliyormu bilmiyorum ve bu konunun çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. mutlaka çeliğin devam ettiğinden emin olun bence.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account