Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Apnea Legend Rock 5mm wetsuit deneyimleyen arkdaşlar varmı öneriyomusunuz

5 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
228 Görüntüleme
Mesajlar: 16
 Dwoz
Konuyu Başlatan
(@dwoz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

bende şuan bu üründen var ama 173 boy 74 kilo XL giymeme rağmen  60larda olan nabzım 90dan aşağı düşmüyor  ne kadar nefeslensem de düşüremiyorum sıktığı için problem bendemi kıyafette mi anlayamadım benle aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı?

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
sohayli
(@sohayli)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 96

@dwoz MErhaba su kaç derece?
Şu anda ben 3 mm bile kulanamıyorum çok sıcak oluyor. Apnea elbise kullanmıştım daha önce boğaz kısmı oldukça dardı biraz sıkmıştı ancak bundan bağımısız olarak bu mevsimde 5 mm elbise giymek çok doğru olmayabilir.

Yanıt
 Dwoz
(@dwoz)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 16

@sohayli evet belkide çok sıcak olduğu içindir ama içinde rahat edemedim bi türlü, elbise omuzlarımı sıkıyor kollarımda gergin oluyor haliyle boğaz kısmı benide boğuyor cidden boğaz kısmına silindir bi kutu koydum genişletsin diye 1 gün biraz açıldı

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba sizin verilerinize göre o elbisenin sizi sıkmamasi gerekir. Havalardaki sıcaklığında etkisi var. Dolaşım hızlıdır nabız yüksektir.  yediklerinizden yada  kahve vb. İciyorsaniz nabız yükseliyor olabilir... Çok faktör var takip etmek gerekir. (Bir sağlık problemi yoksa)

Yanıt
1 Yanıt
 Dwoz
(@dwoz)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 16

@onr6nkoc belkide sıcak havada 5mm giydiğim içinde olabilir birazda kilo versem çözülebilir belki problem 😀

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account