Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kulak tıkanması....

3 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
372 Görüntüleme
Mesajlar: 1
Konuyu Başlatan
(@srdryyl)
Yeni Üye
Katılım : 1 sene önce

Herkese merhaba. Yaklaşık 1 senedir dalış yapıyorum.En fazla indiğim derinlik 12 metre. Kulak eşitleme de sıkıntım yok. Size sorum basınçtan dolayı kulak tıkanır mı ? En son dalış yaptığım günün ertesi günü sol kulağımda duyma kaybı ve tıkanıklık olduğunu hissettim. Hemen acil doktoruna gittim doktor aletle kulağımı kontrol etti ve pislik (buşon) olduğunu temizletmem gerektiğini söyledi ve KBB polikliniğine sevk etti. 2 gün sonra fırsat bulup gittim. Doktor aspiratör tarzı bir aletle temizledi ve 1 damla verdi. Damlayı da temizlensin diye diğer kulağıma da damlattım. Tıkanık olan kulağım açıldı. Ama bu sefer diğer kulağım tıkandı. Ve kulak kanalım şişti  ve daraldı zaman zaman zonklama şeklinde devamlı olmayan ağrı yapmaya başladı. Sorum şu daha önce bu problemi yaşayan var mı ? Kulak temizlendikten sonra ne kadar süre sonra dalışa gitmeliyim? Şimdiden teşekkürler. Sağlıklı dalışlar.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Geçmiş olsun. Bunlar saglika ilgili problemler burada hepimiz birer zipkinciyiz. En iyi doğru bilgiler KBB doktorunda. Kulağınız enfeksiyon kapmış olabilir. Yine bir kbb doktoruna görünmenizde fayda var dalışa ne kadar ara vereceğiniz konusunda size doğru bilgiyi o verecektir.

Yanıt
Mesajlar: 16
 Dwoz
(@dwoz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

kulak zarınızda bir problem olabilir diye düşünüyorum ama tabiki dalış olaylarını bilen bi KBB ye görünmek en doğrusu

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account