Zehirli Aslan Balığ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zehirli Aslan Balığı Satışı Başladı Kg Fiyatı 20 Lira Antalya-Kaş

3 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
3,533 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Kızıl Deniz'den gelerek Akdeniz boyunca hızla yayılan, zehirli ve istilacı bir balık türü olan aslan balığı artık ticari balıkçılar tarafından avlanır oldu. Sosyal medya üzerinde denk geldiğim bir paylaşıma göre Aslan balığı, Antalya'nın Kaş İlçesinde balıkçı tezgahlarında bile boy göstermeye başlamış. Kg fiyatı 20 tl olarak satışa sunulan aslan balığı lezzetli bir öğün olarak müşterilerinin sofralarını şenlendireceğe benziyor 🙂 Ancak benim aklıma takılan bir şey var.

Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere aslan balıkları dikenleri üzerinde tezgahta duruyor. Tüm zehrini dikenlerinde barındıran bu balığın satışı ile ilgili bir düzenleme yapılmış mıdır ? Balıkçı, satış yaparken dikenlerini kesip mi müşteriye veriyor ? Balığı temizlenmeden alıp eve götüren ve bu şekilde zehirlenenler olursa sıkıntı büyük olur gibi. Siz ne dersiniz ?

aslan balığı kilosu 20 tl

 Kaynak : https://www.facebook.com/bayomaprojesi/

Forumdaki İlginizi Çekebilecek Konu Başlıkları

 
Gönderildi : 07/05/2020 11:39
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Temizlemesini pişirmesini bildikten sonra çoğu balığı yiyenler var burda bulunan bizden iskorpit  var hiç tatmadım vurup arkadaşa verdim çok beğendi ama ben uzak durdum hatta çoğu balığı yemedim desem yeridir sayılı deniz türünü yedim ...Denemek lazım

 
Gönderildi : 07/05/2020 13:10
Barracuda reacted
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 779
Yönetici Forum Yönetimi
 

Bizde yiyecektik sözde @oral-barut o kadar vurduki abi bu kadar yersen dokunur dedi. Ondan hiç yemedik 😆 😆 Neyse artık Marmarayı istila ederse yeriz 😆 😆

 
Gönderildi : 08/05/2020 15:39
Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account