Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Mares razor mu Cressi Gara Modular mı?

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
69 Görüntüleme
(@omercanuz)
Mesajlar: 11
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhabalar hocalarım. Genellikle 5-10 metre agason yapıyorum ve henüz karbon palet kullanacak özende ve tecrübede olmadığımı düşünüyorum. Apnea storm ve labrax boom gibi başlangıç seviyesi plastik paletler kullandım ve elimdeki boom da miladını doldurdu sayılır. Sezona güzel bir palet almak istiyorum geçmiş konuları, yabancı forumlari incelediğimde iki model arasında kaldım. Mares razor mu Cressi Gara Modular mı tercih etmeliyim tecrübelerinize soruyor hayırlı günler diliyorum. Şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 14/04/2024 18:23
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Seçeneklerinin arasına C4 predator ekleyebilirsin. Marea razor kullandım 3-4 yıl kadar. Memmundum.. sonra zaten karbona geçtim uzun suredirde karbon kullanıyorum..

 
Gönderildi : 15/04/2024 01:00
(@omercanuz)
Mesajlar: 11
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc şimdilik sıfır palet ihtiyacım kalmadı ikinci el Omer marka orta düzey bir palet buldum kendime göre onu aldım deneyimleyeceğim randıman alamazsam tavsiye ettiğiniz seçeneği de mutlaka inceleyeceğim çok teşekkür ederim Onur Hocam.

 
Gönderildi : 15/04/2024 12:04
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account