Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Maskenin kendiliğinden yüze vakumlanması

4 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
751 Görüntüleme
Mesajlar: 35
Konuyu Başlatan
(@ozbaltus)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhabalar, dalışa başladıktan bir kaç saat sonra yüzeyde maske kendiliğinden burundan vakumlanıp yüze yapışmaya başlıyor. Sığ, ayağın tabana değdiği suda maskeyi çıkarıp yüzü yıkayıp biraz dinlenince geçiyor ama derinde maskeyi çıkarıp takmak biraz zor, sizde de bu problem oluyormu, başka çaresi varmıdır.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Belki farkında olmadan burununuzdan hava çekiyor olabilirsiniz.yada derin yapiyorsaniz zaten maske otomatik.olarak vakumlaniyor maske eşitleme yapmıyorsanız yukarı ciktiginizdada aynı şekilde kalıyordur maske .aklıma. elen ilkgelen bu aksi hale maske kendini vakumlamaz diye biliyorum.basima hiç gelmedi.

Yanıt
Mesajlar: 35
Konuyu Başlatan
(@ozbaltus)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Yüzeyde gezerken oluşan bir hadise bu, bir kaç saat sonra olmaya başlıyor, burundan istemsiz olarak hava çekmeye başlıyorum, belki kişiye özgü burun yapısından kaynaklanıyordur. Maskeyi çıkarıp dinlenince geçiyor çözümü belli aslında. Derin de olsa maskeyi alına çekip dinlendirmek en iyisi sanırım.

Yanıt
Atmaca210
Mesajlar: 89
(@atmaca210)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Hatirladigim kadariyla maske kayisini fazla sikmakla alakali bir durumdan kaynaklaniyor bu. Bir yerde okumustum bazen bana da oluyor. Jak boeno nun kitapta okumustum diye hatirliyorum fakat bi goz gezdirdim bulamadim

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account