Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ botaş

4 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
1,262 Görüntüleme
Mesut57
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@mesut57)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Herkeze selam sağlıklı dalışlar

İstanbulda yaşıyorum ve acemiyim bir senedir dalıyorum olta ile avlanırken botaşın sınırına girmeden güzel balıklar avladık fakat dalış yapılır mı ?

Yada yenikapı yeni başlayan birisi için uygun mudur?

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

@mesut57 Merhaba konuyu açmış olduğunuz bölüm "Serbest dalış ve zıpkınla balık avı teknikleri" 🙂 Bu konuyu Soru-Cevap bölümüne taşıyorum. Sormuş olduğunuz bölgeleri bilen arkadaşlar cevap yazacaklardır. İyi forumlar

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Mesut57
(@mesut57)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@can teşekkürler

Yanıt
zencuk
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Katılım : 4 sene önce

Yönetici
Mesajlar: 779

@mesut57

Botaş yasak ve sgk sıklıkla denetlediği bir yer hatta çevresine de hırsızlar dadanıyor arabasının camı patlayan o bölgede çok oldu. Yenikapıda acemi dalan çok fakat bence ölümle dans ediyorlar. Vapurların ani dalgaları, dipdeki kopuk misina ağ ve çöpler çaparize davetiye çıkartıyor. Geçtiğimiz yıllarda orda hayatını kaybedenlerde oldu. Silivri taraflarında daha zevkli dalışlar yapabilirsiniz.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account