Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

ŞİLE DE BALIK DURUMU NASIL

4 Mesajlar
3 Üyeler
1 Beğeniler
416 Görüntüleme
Mesajlar: 16
Konuyu Başlatan
(@cem-gencay)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Ben Anadolu yakasında çekmeköyde oturuyorum yazları bodrumdayım o yüzden orda güzel meralarım var ama burda hiç meram yok şile tarafında mı avlanmak daha iyi olur yoksa maltepe gibi o taraflardakimi bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese sağlıklı dalışlar

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
EmAy
 EmAy
(@emay)
Katılım : 5 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 91

@cem-gencay Bende çekmeköy tarafınayım, şile tarafına çok gitmiyorum genelde maltepe,gebze arası takılırım,Karadeniz'in havasını tutturmak zor,başımdan geçen bir olayı anlatarak konuyu netleştireyim.Havada rüzgar yok süt liman tabiri caizse,sabah ümraniyeden çıkıp karasu limana gittik.Vardığımızda dalgadan suya giremedik,geri dönüp derince tarafında dalış yaptık.Yakın meraları kontrol et şile taraflarının mevsimini iyi bilmek lazım hepsinden geçtim tehlikeli bir bölge.

Yanıt
(@cem-gencay)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 16

@emay sağ olun bilgiler için dikkate alacağım bi gün beraber dalmak nasip olur inşallah 🤍merkez mah tarafındayım ben

Yanıt
Umit Mutlu
Mesajlar: 4
(@umit-mutlu)
Yeni Üye
Katılım : 1 sene önce

Merhaba... Şile taraflarında meralarda bazı zamanlar ağlar atılıyor veya akıntılar bu mevsimlerde faaliyetinizi etkiliyor. Marmara taraflarını denemenizi öneririm...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account