Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Lastik çekerken karnımdaki acı

4 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
426 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@feagle)
Yeni Üye
Katılım : 9 ay önce

Herkese hayırlı günler ben daliş yapmaya ufak yaşlarimda merak salmiştim ,babam bu konuda oldukça başarılı ,ondan ilham almiş ve ozenmiştim daha sonrasında bana zıpkını kurup atiş yapmam için bana vermişti o zaman lastik çekmenin imkansız olduğunu duşunuyordum dolayısıyla her atiştan sonra babama geri götüyordum. Yaşim biraz ilerledi ve artık kendim çekebiliyorum ( goğüs kafesinin iki parmak altı ) kuralina uygun olarak. Daliş yaparken kamuflaj veya bir elbise giymiyorum sadece tişört ( yeni başlamamdan kaynaklı ) ve zıpkını kurarken karnımın üst kısmına yasliyorum ve kuruyorum ancak daliş sonrası evdeyken karnimin üst kısmı sanki et zedelenmesi ,ezilmesi yâlaşamis gibi aciyor  daliş planimi iptal etmek zorunda kaldım kuramam diye. Ne önerirsiniz ve ne yapmam lazım ? Yaşım 17 zıpkın apnea Amarok 85

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Gilindireli
(@gilindireli)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 10

@feagle Merhaba bu zedelenme sıkıntısı göğüs pedi olmadan yapılan dalışlarda çok sık yaşanan bir durum yaşla pek ilgisi yok 13 14 yaşından beri yaklaşık 20 yıldır zıpkın kullanıyorum 3mm dalış yeleğim olduğu halde son dalışta ciddi zedelenme oldu yani gögüs pedi olmayan yelek veya elbise bile 85 90 lık zıpkında zedelenmeye engel olamıyor tavsiyem elbise yoksa da enazından göğüs pedi olan bir yelek kullan en kolay çözüm bu (sadece zedelenme için değil belindeki balıklardan zehirli dikeni olanlar vücuduna batarak dalış konforunu yerle bir eder tişörtü giymenin deniz analarına karşı koruması dışında hiçbir faydası yok) şimdilik yelek almayi düşünmüyorsan idareten zıpkının kabza dayamasına köpük terlikten avuç içi kadar geniş bir parça kesip dyson ile yapıştırmani öneririm

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba sana küçük bı tavsiye. Tişörtune  göğüs pedi yap. Sünger gibi olan parmak arası terlikler vardı atıl durumda kullanmadığın varsa onu tişört üne yalistirsbilirsin. Böylece vücudun acımaz ve morarma olmaz. Diğer bir konu ise lastigin çok sert olabilir mi?

Yanıt
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@feagle)
Yeni Üye
Katılım : 9 ay önce

Tavsiyeniz için çok teşekkur ederim uygulayacağim . Lastik çok sert değildir hatta babam lastiğin zayifliğindan yakınıyor .

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account