Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış Malzemelerinin Taşınması

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
313 Görüntüleme
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@tolgahan)
Yeni Üye
Katılım : 9 ay önce

Herkese merhaba arkadaşlar. birkaç arkadaşımla beraber Çanakkale civarında biraz kamp biraz dalış yapmayı düşünüyoruz. Arkadaşlarım İstanbuldan yola çıkıyorlar. Ben de Gaziantepten yola çıkacağım (coğrafya kader değildir 🙂). Daha önceki dalış organizasyonlarına kendi aracımla katıldığım için (malum akaryakıt fiyatları nedeniyle artık imkansız) havayoluyla gideceğim bu kamp için dalış malzemelerimi (ahşap zıpkın, alüminyum zıpkın, palet, maskeler, elbise, 10 kg kadar ağırlık, yedek şişler, tamir malzemeleri vs.) nasıl taşıyacağımı düşünüp duruyorum🙄. Dalış çantasına konulacak şeyler neyse de zıpkınları uçağın (nice sağlam bavullarımı tanınmaz hale getiren 😥) bagaj bölümüne vermeye açıkçası çok çekiniyorum. Tabi zıpkınları alıyorlar mı onu da bilmiyorum. Bu konuda deneyimi veya önerisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Not: Palet cepli büyük boy dalış çantam ve zıpkın çantalarım var.

Yanıt
1 Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Zipkinlari spor malzemesi olarak uçağa alıyorlar ama şu anda 300 TL gibi bi fiyatı olabilir.  Dalış ekipmanlarıni diğer malzemelere zarar vermeyecek şekilde paketlemelisiniz. 32 kg üzeri de ayrı ücrete tabi. Malzemeleri biraz azaltırsaniz en azından ağırlık yada zipkink diğer arkadaşlarınizdan temin etseniz daha mantıklı gibi bunun birde dönüşü olacak.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account