Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Burun etleri

6 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
718 Görüntüleme
Mcapkan
Mesajlar: 25
Konuyu Başlatan
(@mcapkan)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

merhabalar KBB doktoru olduğum kontrol de burun etlerinde büyüme olduğunu ve sola biraz eğik olduğunu ameliyat olmamı söyledi , bu ameliyat ı olan varmı bu şekilde dalmam hakkında birşey sormadım . Pandemi sebebiyle ameliyat olamıcağım sanıyorum

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
Wolfenstein
Mesajlar: 293
(@wolfenstein)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Ekol hastanesinde kulak burun boğaz ve baş-boyun cerrahi uzmanı doçent doktor Çağlar Çallı hocamız görev yapıyor, kendisi aynı zamanda çok iyi bir zıpkıncıdır. Dilersen randevu alarak görüşebilir ve bir de ondan muayene olabilirsin, dalış konusunda en doğru yönlendirmeyi yalnız ondan alabileceğini düşünüyorum. Ben dalışa başlamadan önceki yıllarımda bu ameliyatı olmuştum. Sonra dalışa başladım ve taa ki Çağlar hocamla tanışana kadar problemlerim yine de devam etti. Belki de doğru tedavi ile ameliyat olmana gerek kalmadan da problemlerini ortadan kaldıracak bir yönlendirmede bulunabilir. İzmir'de olduğunu görüyorum, bu nedenle yazdım. Gidersen selamlarımı iletmeni rica ediyorum, geçmiş olsun..

Yanıt
1 Yanıt
Mcapkan
(@mcapkan)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 25

@wolfenstein çok teşekkür ediyorum Rıfat bey muhakkak ileticem

Yanıt
Mesajlar: 19
 Mert
(@manix)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Ameliyati ben de oldum, alerjik bunye ile birlesince otrivine bagimlisi bir insandim.Su an cok daha iyi digebilirim ama alerji ilaclarini gerektiğinde kullaniyorum gene de etler kucultuluyor ama tamamen alinmiyorlar nede olsa. Dalış konusunda herhangi bir sorun yok, dalmadan önce bir fıs Otirive sıkıyorum gene de tam açmak için burunu.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Mcapkan
(@mcapkan)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 25

@manix burun etlerini aldırdınız mı . Tamamen alınmıyor mu . Eskiye oranla nasıl acaba rahat ettiniz mi teşekkürler

Yanıt
 Mert
(@manix)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 19

@mcapkan Mesaj atıyorum.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account