60 lık cressi sub c...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] 60 lık cressi sub comanche zıpkın

8 Mesajlar
6 Üyeler
3 Beğeniler
2,175 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@yalauzadam)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Öncelikle selamlar,

Elimde 60 lık cressi sub comanche zıpkın var. Sorunsuz çalışmaktadır. Benim ihtiyacım yok boş, boş duruyor bir köşede. Amacım ürünü satıp lrf takım alarak kıyı balıkçılığı öğrenmeye çalışacağım. Ürünü internette araştırdım en ucuz 1000 TL (Sıfır) bulabildim. Çok anladığım bir konu değil o yüzden fiyatı 500 TL olarak belirledim. Sahibinden üzerinden get ilan açabilirim (karşılıklı güven oluşması adına) Fiyatta pazarlık yapabiliriz belki sıfırı düşündüğümden daha ucuzdur emin değilim. Fotoğrafları ekliyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.

IMG 20200707 193529
adas
IMG 20200707 193417
IMG 20200707 193431
IMG 20200707 193529

7 Adet Yanıt Var
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@yalauzadam)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Güncelle butonunu aradım ancak göremedim o yüzden mesajı güncelleyemedim. Fiyat güncellemesi için flood yapmak zorunda kaldım.

Çok fazla ilgi görmedi sanırım fiyatı yüksek tuttum 🙂 Lastik sağlam zıpkın kuruluyor ancak biraz aşınma var sanırım lastik masrafıda var zıpkının. O yüzden fiyatı 300 TL olarak güncelledim. İyi forumlar.

1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@yalauzadam açtığınız bir konuyu ya da bir konu altına yazdığınız mesajı düzenlemek için 15 dk standart bir süre bulunmaktadır. Bu süre bitiminde değişiklik yapılamamaktadır. Çok önemli bir müdahale gerektiğinde forum yönetimine özel mesajla ulaşabilirsiniz. Forum kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için Lütfen Forum Kılavuzunu okuyunuz.

Bu arada tüfek malesef çok kısa. Forumda tüfek tavsiyesi isteyenlere bile en az 75cm tüfek öneriyoruz 🙂 bu tüfeğin kullanım alanı çok dar. Bu sebeple rağbet görmüyor olabilir. İyi forumlar

Caner ALTINTAŞ
Mesajlar: 85
(@caner)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Hayırlı satışlar, zıpkın ihtiyacım yok ancak LRF konusunda isterseniz teorik olarak yardımcı olabilirim.

Fahrihan Uysal
Mesajlar: 85
(@orfozrofoz07)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Hocam selamlar

İletişim için numaranızı yazabilir misiniz.?

Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

Tam tas alti zipkini makara olsa kacirmazdim...

EmAy
Mesajlar: 91
 EmAy
(@emay)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

selam,

ilan güncelmi

Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

İlan üzerinden çok zaman geçmiş. İlan sahibi konuya yazan üyelerimizin mesajlarına yanıt vermediğinden konuyu kapatıyorum. @yalauzadam eğer ilan güncelse bana özelden ulaşabilirsinz.

Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account