Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Freediver NFT

12 Mesajlar
5 Üyeler
15 Beğeniler
1,845 Görüntüleme
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba,

Günümüz dünyasında Kripto paralar çok fazla yer tutar oldu, bende  bu gelişime NFT (Non-Fungible-Tokens)'den giriş yaptım ve ilk kripto animasyonumu oluşturdum.

Adı : Uzaydaki dalgıç.

beğenilerinize sunuyorum.

Freediver

 linkten animasyonu izleyebilirsiniz.

https://opensea.io/assets/0xd07dc4262bcdbf85190c01c996b4c06a461d2430/356429

 
Gönderildi : 22/03/2021 19:46
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba iyi bir çalışma olmuş. Bunun için biraz yardıma ihtiyacim var. Nasıl yapabilirim

 
Gönderildi : 22/03/2021 19:56
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

önce bir kripto para cüzdanına sahip olmanız gerek ve içine kripto para (etheryum) yüklemeniz lazım, çünkü bu işlem için sizden 50-80$ arası komisyon alıyorlar. tabi sizde istediğiniz bir fiyata satarsanız bunu hayli hayli çıkarıyorsunuz, ben daha satamadım başlayalı 3 gün oldu. Yotube da bulduğum bir videoyu paylaşayım, arkadaş çok güzel ve basit anlatmış.

 
Gönderildi : 22/03/2021 20:04
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Özellikle dijital ortamda müzik-resim-çizim vb. eserler yaratabilen sanatçılar için çok faydalı olabilecek bir para kazanma yöntemi gibi görünüyor. Çünkü sanatçı eserini yaratıyor ve dijital ortamda eserin tek numune olduğunu dijital olarak onaylatıyor ve satışa sunuyor.

Parası bol bazı şahıslar da bu dijital eserler değerinden çok çok fazla paralar ödeyerek satın alıyorlar. Fiziki manada ortada bir şey yok ancak ne bileyim fantazi gibi bir şey herhalde 😀 para bol olunca insan her şeye harcayabiliyor.

Neyse efendim. Dijital ortamdaki bu şey illaki resim-çizim vs sanat eseri olmak zorunda değil. Bazı ünlülerin yıllar önce paylaştığı bir videoyu yada tweeti yada bir fotoyu bile NFTolarak satışa çıkardıkları ve deli paralara sattıkları haberlerini bol bol okumaya başladık.

Benim anladığım kadarıyla NFT olarak satışa çıkaracağınız bir şeyin "değerli" olarak nitelendirilebilmesi için ya içerisinde herkesin vayy bee diyebileceği büyük bir emek, dahiyane bir fikir ya da inanılmaz güzellikte bir eser olması şart gibi. Ya da en güzeli bir sosyal medya fenomeni, film yıldızı, çok ünlü bir rock star ya da ünlü bir yazar, politikacı, manken vs olmanız gerekiyor.

Bazı girişimcilerin sosyal medyayı sıkı takip ederek viral olan paylaşımların sahiplerine ufak miktarlar önerip paylaşımları NFT olarak satın alıp bir zenginin satın almasını beklediklerini okumuştum. Neyse efendim. İlgilenenler için internette karşıma gelen NFT haberlerinden bir derleme yazmak istedim konunun altına.

Bir gün spearfishinturkey.com daki bir forum paylaşımının da bilmem kaçbindolarlara NFT olarak satıldığı günleri görmek dileğiyle 🙂 selamlar

 
Gönderildi : 22/03/2021 20:45
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@can tweet için en yakın örnek Nusret, bir tweetini 6.000,00$ sattı.

ayrıca içeriğin 1 adet mi yoksa daha fazla mı olacağına siz karar veriyorsunuz. Freediver in space NFT'sini ben 10 adet oluşturdum ve bu alanda şuana kadar yapılan ilk NFT, fiyatı bazen buda etkiliyor, ender buluna bilmesi ve örneklerinin az olması.

 
Gönderildi : 22/03/2021 21:10
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@agrbs başarılar dilerim. Benim de aklımda birkaç şey var ancak hala araştırma sürecindeyim bakalım 🙂

 
Gönderildi : 22/03/2021 21:36
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@can teşekkürler, ben de işten vakit buldukça grafik tasarım programı kullanmayı öğreniyorum, ayrıca bazı tasarımlarım için dışarıdan profosyenel destek bile almayı düşünüyorum tabi ki biraz para kazandıktan sonra. Kazanabilirsek tabi.

 
Gönderildi : 22/03/2021 21:56
ONR6NKOC and Barracuda reacted
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 779
Yönetici Forum Yönetimi
 

Forumdaki ilk başlığımın satılık olduğundan bahsetmişmiydim. C4 Gladiusla takas olur. Üzerine az bir miktar nakitte alırım tabi 🤣 🤣  Bu kripto işlerinden hiç anlamıyor ve anlam veremiyorum. Bakalım ömürleri ne kadar olacak. Birileri parayı vururken en son kimler madur olacak yaşayarak göreceğiz.

 
Gönderildi : 23/03/2021 05:47
Barracuda and ONR6NKOC reacted
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@zencuk şuanda bile mağdur olan çok ama şunu söyleyebilirim ki bu kripto paralar bir başlangıç, ardında NFT çıktı, 2-3 gün önce sanal ortamda oluşturulmuş ve kriptolaştırılmış marsta ev satıldı NFT olarak, 500 bin dolara. Bu iş MATRIX'e doğru gidiyor. İnsalları gerçeklikten uzaklaştırıp sanal yaşama doğru yönlendiriyorlar. Hakkımızda hayırlısı.

Amatör olarak tasarımı seviyorum ve hobi olarak yapıyorum. Benim amacım yatırım yapmak değil, bu işten ufak da olsa para kazanmak.

bunlarda daha önceleri yaptığım çizimler

Foto 0058
Resim 051
 
Gönderildi : 23/03/2021 22:25
Barracuda and zencuk reacted
ozkancab
(@ozkancab)
Mesajlar: 128
Yeni Üye
 

@agrbs

begendim, ama fiyat yazmiyor, wallet i mi baglamaliyiz once ?

bu cok guzel grafigi videosu biz gece clubum olsaydi clubun icine girer girmez girisde buyuk lcd ekranda gostermek icin hos olabilirdi.

 
Gönderildi : 24/03/2021 15:59
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@ozkancab beğendiğinizi sevindim, evet alım ve satım için cüzdanınızı siteye bağlamanız gerek. Ben cüzdan olarak Metamask kullanıyorum, Chrome uzantısı var çok kolay ve rahat.

Ürünün fiyatı 0,075 Eth (eterium) = 150 $ dan satışa koydum. Beğeni var ama henüz satamadım.

Çizim aslında Rarible.com da, Opensea'de de pazarlaya biliyorsunuz. Araştırdıkça bende yeni bilgiler öğreniyorum.

Mintable.app ücretsiz NFT oluşturma imkanı sağlıyor, geliri yaptığınız satıştan aldığı komisyon.

 
Gönderildi : 24/03/2021 17:51
Ahmet Gürbüs
(@agrbs)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 
grouper1 (1)
 
Gönderildi : 26/03/2021 00:01
zencuk reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account