DİKKAT TROFE SİNARİ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

DİKKAT TROFE SİNARİT merası

1 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
264 Görüntüleme
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba arkadaşlar. Konu başlığı ile yazımızın pek alakası yok yalnız dikkat çekmek için başlığı bu şekilde açtım.

 Bir zıpkın  satış ilanim için foruma telefon numarami yazdım.  Fakat WhatsApp tan mera bilgileri öğrenmek ekleyenler var.

Facebook uzerinden ulaşıp özelden yazip mera soranlar var.

Bildiğiniz üzere bu spor en  tehlikeli sporlarin başında geliyor. Kuzey Ege Saroz bir çok bölgede dalış yaptım.  Dalış tecrübesi zayıf arkadaşlar için Saroz yada kuzey egedeki meralar tehlike riski oluşturabilecek meralar. En ayak altı en bilindik meralar dahi gerek şiddetli akıntı gerekse ani derinlik sebebi ile dalış tecrübeniz den farklı olarak risk oluşturabilir.

Özellikle Saroz civarlarinda dalış yapmamış marmara avcıları için risklidir. Marmara'da görüş genellikle kötü olduğundan Saroz yada Ege'de ki dalışlarda denizin temizligi sizi yanıltabilir. 3 metre gibi gördüğünüz derinlik ege de 6-7 metre olabilir.

Yada sosyal medya gördüğünüz videolar sizi cezbedip aldanıp  Ege'de Saroz da ne kadar çok balık var bende gideyim orada balığın içinden geçerim gibi yalis dusuncelere kapılmayın. O videodaki dalış yapan arkadaşlar o meralari iyi tanıyor dalislarinda o meralara yıllarını ve tecrübelerini vermiş insanlar.

Fazla uzatmadan konuyu toparlayim.

Ben yada diğer yönetici arkadaşlara sosyal medya üzerinden WhatsApp gibi mesaj uygulamalarindan ulaşıp mera bilgisi için lütfen ulasmayin.

Diger bütün dalış ile alakalı sorularınız için forumu kullanabilirsiniz.

 
Gönderildi : 17/08/2023 11:45
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account