Dalış saati pilleri
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış saati pilleri

1 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
156 Görüntüleme
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Herkes merhaba arkadaşlar. Bugünde piller ile alakalı yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyoruz.

Hani o TV. Lerde gördüğümüz 10 kata kadar 20 kata kadar daha uzun ömürlü denilen piller reklamlarda verildigi gibi sozunu maalesef tutmuyor. Kaliteli diye dalis saatime aldığım cr2430 para pillerden malum marka diyemeyeceğim duracell aldığım yeride soyleyim  Media Markt..  yaklaşık 6-7 adet almıştım son kullanma tarihlerine de bakıp 2026 tarihli.

Saat pili değisimi geldiğinde saatin pilini değiştirdim almış olduğum duracell pilli sıfır ambalajından çıkartıp saate taktım. Daha 10 dk. Geçmeden ekranda düşük batarya uyarısı vermeye başladı hayırdır dedim kendi kendime.  Pil uyarısı çıkınca biraz beni biraz daha idare ediyor.  5-10 dalış günü kadar.  Bir kaç dalış sonra yine pil değişimi elimde olan duracell pillerden yine taktım sonuç yine.

Elimde son 1 adet pil kalmıştı 14eylul2023 saat 22.30  tarihinde değiştirdigim sabah daha dalışa gitmeden pil yine düşük batarya uyarısı vermeye başladı.

Diyecegim o ki kaliteli pil diye yıllardır TV lerde reklami çıkan uckagit kervanina katılmış. Merdiven altı satıcıdan isportacidan alsak daha uzun dayanıyor.

Biraz araştırmalar sonucunda. Duracell pillerin sadece benim aldığım değil diğer kalem pil. Ve ürünlerinde de çabuk bittiği yönünde.

Piliniz hiç bitmesin....

Sağlıcakla dalın ...

 
Gönderildi : 15/09/2023 06:28
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account