Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Tel dizgi hakkında

5 Mesajlar
4 Üyeler
7 Beğeniler
773 Görüntüleme
draunlu
Mesajlar: 17
Konuyu Başlatan
(@draunlu)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba. Bu spora yeni başlıyorum. Şu an malzeme tamamlama aşamasındayım. Dizgi olarak tel dizgi almıştım; ama forumlarda, Facebook’ta hep ip dizgi kullanıldığını gördüm. Sizce ip dizgi mi almayalım? Tel dizgi kayaya  takılma vs açısından dezavantajlı mıdır? Ve doğru şekilde bele nasıl takılmalıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

Hoşgeldiniz.Telefondan girdiğim için konuların linkini atamıyorum ama konuların içinde var hatta videoda var kemer kullanımı hakkında tel dizgi kesinlikle önermiyoruz ...Bence bir iki saatinizi ayırıp sil baştan başlayıp okuyup tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz .

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Aramıza hoş geldiniz. Zıpkıncıların büyük çoğunluğu aşağıdaki balık dizgisini kullanmaktadır. En kullanışlı olan dizgi budur.

shopping

Tel dizgi ancak şamandıraya takılarak kullanılabilir. Yukarıdaki dizginin kemere nasıl takıldığını görmek isterseniz Video Galeri bölümündeki videolara bakabilirsiniz.

Yanıt
1 Yanıt
draunlu
(@draunlu)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 17

@can teşekkürler hocam

Yanıt
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Tel dizgiyi merak ettim.ve bana yakın bir decotlan mağazasında gördüm .bu nasıl açılıyor derken elimden kaydı bir an dikkatsizlik ve bilek ten başladı dirsegine kadar sivrinyeri onkadar çok cizgiki kan oturtu.iz kalıcak diye korktum valla bence tehlikeli bir alet.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account