Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

APNE REBEL VS POWERPOİNT

7 Mesajlar
3 Üyeler
10 Beğeniler
2,331 Görüntüleme
erenoz57
Mesajlar: 6
Konuyu Başlatan
(@erenoz5735)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

MERHABALAR.

Yeni başlayacağım ve 90lık bir zıpkın alacağım. İki zıpkın arasında kaldım apnea rebel mi almalıyım apnea powerpoint mi ?

Kapalı kafa mı almalıyım açık kafa mı almalıyım ? (en azından şimdilik)

(genelde yazın karadenizde (sinop) avlanmayı düşünüyorum)...

Yanıt
6 Adet Yanıt Var
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz. Yeni başlayan arkadaşlara zıpkın seçiminde yardımcı olabilmek adına hazırladığım Zıpkın Seçimi isimli yazıya göz atmanızı tavsiye ederim. Bu yazı içerisinde açık kafa ve kapalı kafa tiplerinin artı ve eksi yönlerini açıklamaya çalıştım.

Apnea Rebel & Apnea Power Point konusuna gelirsek. İki tüfeği de rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz. Ben apnea rebel tüfeği yaklaşık 3 sene kullandım. Çok güzel avlarım oldu. Ayrıca Apnea Rebel ile ilgili forumdaki "Zıpkınlar" bölümünde detaylı bir inceleme yazısı hazırladım. Okumak isterseniz Apnea Rebel Detaylı İnceleme

Ben olsam Apnea Rebeli seçerdim. Başlangıç ve orta seviye için rahatlıkla kullanılabilecek bir zıpkındır.

Yanıt
1 Yanıt
erenoz57
(@erenoz5735)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 6

@can teşekkür ederim can abi :))

Yanıt
zencuk
Mesajlar: 778
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Tavsiyem bir apnea bayine gidip ikisinide yakından incelemen, karar vermen daha kolay olucaktır. Powerpoint kabzesi Rebele göre çok daha kaba ve hantal yan yana gördüğünüzde anlayacaksınız. Kafa konusunda açık kafa daha doğru bir tercih olacaktır fakat daha önce zıpkın kullandıysanız ve kapalı kafa ise alışmanız biraz zaman alabilir. Bu iki seçenek arasında ben olsam açık kafa rebel tercih ederdim.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
erenoz57
(@erenoz5735)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 6

@zencuk abi teşekkür ederim güzel yorumların için ama ben powerpoint 90 lıık kapalı kafa tercih ettim 🙂 .İlk kez zıpkın kullanacağım için, sonradan kafasını açık kafa yapmayı düşünüyorum. Forumda ve youtube da herkes rebel önermiş ama  ben powerpointe ısındım zıpkınım gelince kullanıcı yorumlarımı siteye ve youtube atmayı düşünüyorum  en azından benim gibi arada kalanlar daha da rahat etmiş olacak :))

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@erenoz5735

Tüfeğiniz hayırlı olsun. Yeni aldığımız malzemeleri bir iki fotoğrafla birlikte forumda konu açarak tanıtmak ve tecrübelerimizi yazıya dökmek çok güzel bir bilgi paylaşımı olacaktır.

Her malzemeyi alabilecek bütçemiz olmayabilir ancak herkes kendi elindeki tercih ettiği malzeme ile ilgili forumdaki Dalış Malzemeleri Bölümüne yeni konular açabilirler. Böylelikle güç birliği yapmış oluruz. Tüm üyelerimizden ricamız bu yönde olacaktır 👍

Yanıt
zencuk
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Katılım : 4 sene önce

Yönetici
Mesajlar: 778

@erenoz5735

Hayırlı olsun. Zıpkından ziyade onu kullanan avcı önemli demişler. Trofeli avlarda kullanın. 😊

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account