Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Elbise tamirini nasıl yapabilirim .

3 Mesajlar
3 Üyeler
1 Beğeniler
2,351 Görüntüleme
Mustafa Erol
Mesajlar: 47
Konuyu Başlatan
(@mustafa-erol)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

 

B9F601AE E5EA 4794 BCED FB0D5745F710
2A9E3DDC E8AB 4C4B A4D9 5C333863EEB1
DB68BDA6 5873 439E 9208 C5211FDA9CE3

Merhaba hobidaşlar.Fotoğraflarda elbisenin markası görünüyor.Elbiseden inanılmaz memnunum .Tamamen kendi hatamla yırttım görünen bölgeyi .Zıpkın kabzesini acele ile yanlış yere dayamam sonucu olay gerçekleşti .Kabzede kauçuk da mevcut.Önce küçük bir bölge yırtıktı.Apnea neopren yapıştırıcı ile yapıştırdım .Sonra yine yanlış hareketle yırtıldı.Ve yırtık bölge genişledi .Daha sağlam ve kalıcı bir çözüm önerisinde bulunabilirmisiniz .Elbise 3mm çok rahat ve hassas bir elbise .Jack boeno bun 5mm karma elbisemde var profilimdeki .O elbisenin o bölgesi inanılmaz sağlam isteseniz de yırtılması çok zor .Yabancı videolar da izledim ütü ile yeni neoreon yaması yapanlar bile var .Tabi arada yağlı kağıt benzeri bişey vardı .

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@mustafa-erol öncelikle geçmiş olsun. Zıpkını kurarken telaş yapmamaya gayret edin. Özellikle zıpkını diyafram bölgesine ve elbisenin göğüs dayama kısmına temas ettirerek kurmaya gayret ederseniz bu tip olaylarla karşılaşmamış olursunuz. 

Yıllar önce kötü şekilde yırtılan elbisemi sadece neopren yapıştırıcı kullanarak tamir ettim ve yapıştırma işlemini detaylı bir şekilde aşağıdaki videoda anlattım. Elbiseyi senelerdir bu şekilde kullanıyorum. Giyip çıkartırken zorlamama rağmen yapıştırdığım yerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. 

Bu arada konuyu "Genel Sorular" bölümünden "Zıpkın ve Dalış Malzemeleri İle İlgili Sorular" isimli bölüme taşıdım bilginiz olsun. 

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Geçmiş olsun elbiseniz yazlık. Neopren yapıştırıcı ile ilk önce yapıştırıp daha sonra jarse kismini ince bir ip ile dikebilirsiniz. Daha sağlam olacaktır.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account