Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

GoPro aparatlı Maske

6 Mesajlar
3 Üyeler
2 Beğeniler
1,923 Görüntüleme
Capitano25
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@capitano25)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhabar, 

Zıpkınla ilkokul çağlarında tanışıp ilk vurduğu da deniz hıyarı olan sonrasında hobisi sayesinde uzakyol kaptanı olmuş yeni üyenizim. Site çok düzenli kafamdaki bir çok soru işaretine cevap bulabildim,Öncelikle bunun İçin teşekkür ederim sizlere .
Geçtiğimiz  yaz çokta araştırma yapamadan kendime yeni maske-palet  ve Zıpkın almıştım,  Kıyafet kullanıp ageşon yapmadan33 yaşında  hala 15yaşımdaki kafa ile devam etmekten şimdi ileri gitme zamanı yeni ekipmanlarla tanışma vakti.. Ufkumu açtı 3-4 saattir sitenizdeyim. Beni sayfanıza yönlendiren asıl soru şuydu aslnda ; go pro aparatlı maske arıyorum , yada siz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? Zıpkın harici elime makinayı alıp  aynı zamanda dünyanın çeşitli sularından  harika görüntüler yakalayıp video klipte yapmaya çalışıyorum ,bu bağlamda öneriniz ne olabilir 

vereceğiniz cevaplar İçin şimdiden teşekkürler 

Gökhan Yirmibeş

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
zencuk
Mesajlar: 775
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bence kamera zıpkında daha rahat oluyor. Ben o şekilde kullanıyorum fakat video çekimine çok odaklanmadığımdan ve montaj konusunda da rezalet olduğumdan çekimler hep kendime 😆 Video izleyicisi olarak çift kamera ile dalanların kurgusu daha güzel geliyor. Yani hem kafada hem zıpkında olduğunda. Kendinden kamera apartlı çok fazla.maske alternatifi yok. Şimdiye kadar gördüklerimin iç hacimleri bizlerin tercih ettiği maskelerin iç hacimlerinden fazla gibi. Tabi birde yüzünüze uyup uymaması durumu var. Bazı yabancı videolarda dışarda kullanılan lastik kafa bantlı aparatların kullanıldığı gördüm hatta bende de olması lazım. Buda bir çözüm olabilir, en azından deniye bilirsiniz.

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
Capitano25
(@capitano25)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@zencuk hoşbuldum 🙂

Ben ikisinide yapmaktan keyif alıyorum; denizin altı üstünden her zaman daha fazla keyif veriyor; dediğiniz gibi maske de seçenek neredeyse yok gibi. Zıpkına goproyu monte etmek gerçek zıpkıncının güzel avlarını ölümsüzleştirmesi için en doğru seçenek , ben ona şu an İçin bi tık uzağım (NeXT Level benim için şu anda) Kaya arasında bi ahtapot takip ederken, bi çukura dalarken de görüntü almak ama bunun içinde batmaz monopod elimde suya girmek istemiyorum . Dediğiniz kafa bant aparatını zaman zaman kara aktivitelerinde kullanmışlığımda oldu fakat dalarken suda kafadan çıkar diye düşünüyorum. Maskenin üzerine plastik kaynak ile gopro mount yapıştırılabilirmi maskem yanımda olmadığı İçin çözümleyemwdiğim bir soru oldu şuan . 
İllaki iyi fikirler gelecektir , inanıyorum

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Mesajlar: 2723

@capitano25 aramıza hoş geldiniz. Zıpkın Avı Türkiye Forum un size faydalı olduğunu görmek beni çok mutlu etti zira bu forumu bilgi paylaşımı ve yardımlaşma amacıyla oluşturduk.

Kamera aparatlı maskeleri ben tavsiye etmiyorum çünkü serbest dalışta özenle seçmemiz gereken en önemli malzemelerin başına maske geliyor. Demem o ki sırf kamera kullanabilme fonksiyonu adına iç hacmi daha geniş ve slikonu kalitesiz bir maske kullanmanızı istemem.

Beni size tavsiyem çene destekli kafa aparatı kullanmanız olacak. 

images (4)

Ben bu aparatı uzunsüre kullandım. Oldukça pratik ve kullanışlı bir ürün. Aparat kullanarak yaptığım çekimlerim mevcut birkaç tane ekliyorum.

 

Yanıt
Capitano25
(@capitano25)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@can kafa aparatında çene desteği olması bu işi çözer hemde mevcut gözlüğümü değiştirmemiş olurum. Çok teşekkür ederim.

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Mesajlar: 2723

@capitano25 rica ederim iyi forumlar 👍

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account