Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış Eldiveni Elbisenin Üstünde mi yoksa Altında mı olmalı ?

4 Mesajlar
3 Üyeler
8 Beğeniler
832 Görüntüleme
RodandSpear
Mesajlar: 8
Konuyu Başlatan
(@rodandspear)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Merhaba değerli forum üyeleri,

Pazar günü yaptığım dalışta 7 derece su sıcaklığında yeni 3mm Freesub eldivenimi denedim.

Tetik hassasiyeti için daha kalın eldiven kullanmayı düşünmüyordum ama problem eldivenin ince olması değil suya girer girmez soğuk suyu içeri almasıydı bir yırtık olmadığına eminim.

Eldiven elbisenin üzerinde herhangi bir katlanma vs. bulunmuyordu bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu eldiveni elbisenin altına almak çözüm olabilir mi ?

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba. Bu mevsimde güneş sizi aldatmasin beyin güneşi algilarken vucut soğuk suda aynı tepkiyi vermez eldiven 3mm ise parmak uçlarınız uyusur gibi olmuştur birazda acımaya baslamistir büyük ihtimalle.

 Eldiven elbisenin üzerine giyilir. Eğer dalış saatiniz varsa eldivenin bilek kısmı tam oturmaz ve bilek kısmından epeyce içeriye su girer buda parmaklara kadar iner usutmesi normaldir. Diğer bir olasilik. Eldiven ince olduğundan sudaki ani hareketler ile yine bilek kısmından esnemesiyle içeriye su almasidir.

Sağlıcakla Dalin.

Yanıt
Atmaca210
Mesajlar: 89
(@atmaca210)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba,

Eldiven kisin elbisenin altina yazin ustune giyilir.(kemersiz duz eldiven). Kisin kullandigim eldiven de patik de jak boeno thermoskin. Patigin ici de opencell. Bedenleri bi degisik ama. Patik cok bol, eldiven cok dar geliyor bana. Tutturabilirsen bedenlerini tavsiye edeeim sicak tutuyor.

Yanıt
Atmaca210
Mesajlar: 89
(@atmaca210)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Bi de sunu soylemek isterim, kisin giyilen eldivenler coraplar yazin giyilenler gibi suni deri vs degildir. Neopren malzemelerdir. Eldiven bakarken ic dis jarse kapli neopren eldiven olarak bakiver. Ici jarse kapli degilse vicik vicik kayar. Corabin ici opencell olabilir palet taktiktan sonra bi sorun teskil etmez. Paletsiz yururken kayar o da. Yazin giyilen suni deriler soguktan pek korumaz bizi. ✌️

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account