Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

82 lik diverman mi 90 lık diverman diablo mu?

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
692 Görüntüleme
Mamad
Mesajlar: 35
Konuyu Başlatan
(@mamad)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

merhaba arkadaşlar şuan kullandığım zıpkın diverman 82 lik 14mm çift lastik ve çok fazla mesafeli atışlar yapamıyorum 90 lık diverman diablo zıpkınlara göz atdım sizce onlardan alsam çok bir fark görürmüyüm yani 82 lik ile 90 lık arasında bir fark oluşur mu? veya önerdiğiniz bir marka varmıdır 90 lık zıpkın için

Yanıt
1 Yanıt
1 Yanıt
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@mamad

Merhabalar, zıpkınlarda menzil hesabı; yaklaşık 10cm = 1metre etkili menzil artışı olarak söylenir. Yani 82’lik tüfekten 90’lık tüfeğe geçişiniz size ortalama 80cm menzil kazandırır. Tabiki aynı şiş ve lastik için geçerli bu hesap. Sağlıcakla dalın.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account