Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Merhabalar şu iki zıpkın arasında kaldım fiyatları aynı sayılır. Tecrübe ve tavsiyelerinize güvenerek cevaplarınızı bekliyorum.
-Apnea mt series açık kafa ip palamut 90cm Çift 14mm boğma lastik 6.5mm Shark-fin şiş çelik tetik kendinden kanallı
-Apnea rebel açık kafa ip palamut 90cm tek lastik kaplinli 18mm çevirmeli lastik 6.5mm Shark-fin şiş plastik tetik kendinden kanallı
@asdcan Merhabalar. Öncelikle hangi tür ve derinlikte av yaptığınız önemli. Daha önce Apnea Rebel kullanmadım. Ancak 3 hafta önce Mt series 90 aldım. Final haftam biterse inşallah yakında incelemesini yazacağım. Tüfek çok dengeli. Atış olsun, manevra olsun. Malzeme kalitesi de çok iyi. Benim gözümde Apnea tüfeklerin tek eksiği şiş sertliğinin 44 hrc olması. Kayaya taşa pek dayanmıyor. Tek lastik ve çift lastik olarak ikisininde birbirine göre artısı ve eksisi var. Bu konuyla alakalı bir çok başlık var forumda. Dediğim gibi önemli olan derinlik ve av stili. Sağlıcakla dalın.
Merhabalar. Sığ sularda çift lastik patlama yapiyor. Dediğiniz derinlik için Tek 18mm lastik biraz ince bir şiş ile güzel avlar yaparsınız.
Sağlıcakla Dalin ..
Cevabı çok seçenekli bir soru Allah kolaylık versin hangi araba güzeldir sorusu gibi parana göre deyipte geçemiyorsun araba var Tofaş araba var bentley de araba