Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkın Tavsiyesi

6 Mesajlar
4 Üyeler
8 Beğeniler
614 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@asdcan)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Merhabalar şu iki zıpkın arasında kaldım fiyatları aynı sayılır. Tecrübe ve tavsiyelerinize güvenerek cevaplarınızı bekliyorum.
-Apnea mt series açık kafa ip palamut 90cm Çift 14mm boğma lastik 6.5mm Shark-fin şiş çelik tetik kendinden kanallı

-Apnea rebel açık kafa ip palamut 90cm tek lastik kaplinli 18mm çevirmeli lastik 6.5mm Shark-fin şiş plastik tetik kendinden kanallı

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
3 Adet Yanıt Var
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@asdcan Merhabalar. Öncelikle hangi tür ve derinlikte av yaptığınız önemli.  Daha önce Apnea Rebel kullanmadım. Ancak 3 hafta önce Mt series 90 aldım. Final haftam biterse inşallah yakında incelemesini yazacağım. Tüfek çok dengeli. Atış olsun, manevra olsun. Malzeme kalitesi de çok iyi. Benim gözümde Apnea tüfeklerin tek eksiği şiş sertliğinin 44 hrc olması. Kayaya taşa pek dayanmıyor. Tek lastik ve çift lastik olarak ikisininde birbirine göre artısı ve eksisi var. Bu konuyla alakalı bir çok başlık var forumda. Dediğim gibi önemli olan derinlik ve av stili. Sağlıcakla dalın.

Yanıt
(@asdcan)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 2

@xentospy 2-3mt derinlikte amatör avlanıp agaşon yapacağım

Yanıt
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@asdcan Bildiğim kadarıyla Apnea Rebel’de çok kaliteli bir tüfek. “Sürekli atış yaparım” derseniz bence apnea rebel daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu metrelerde çift lastiğe gerek olmaz bence.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhabalar. Sığ sularda çift lastik patlama yapiyor. Dediğiniz derinlik için Tek 18mm lastik biraz ince bir şiş ile güzel avlar yaparsınız.

Sağlıcakla Dalin ..

Yanıt
Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

Cevabı çok seçenekli bir soru Allah kolaylık versin hangi araba güzeldir sorusu gibi parana göre deyipte geçemiyorsun araba var   Tofaş araba var bentley de araba

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account