Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Aqualung Numaralı Dalış Maskesi İnceleme

11 Mesajlar
5 Üyeler
11 Beğeniler
3,774 Görüntüleme
drsivri
(@drsivri)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar merhaba, bu yazıda yurtdışından (diveinn-scubastore) sipariş ettiğim numaralı dalış maskesinin incelemesini yapacağım. Benim gibi lens ya da maskenin içine gözlük yerleştirip çeşitli problemler yaşayan, kökünden çözüm bulmak isteyen arkadaşlara umarım yardımcı olur. Aqualung, Cressi, Technisub gibi bazı markaların değişebilir camlı numaralı dalış maskesi seçenekleri var. Bu ürünleri Türkiye’ye getirip satış hizmeti yapan mağazalar da var. Ben bazı mağazaları aradığımda istediğim numaralar stoklarında yoktu. Ben de yurtdışından sipariş verdim. Maske stoklarında vardı ama camların teslim 3-4 günü buldu fakat tam da belirttikleri temsil tarihinde 14-15 günde elime ulaştı.

Maske kendi saklama kabında camlar da ayrı olarak sağ ve sol olarak kutularda koruyucu kılıfı ile geldi. Montajı kendim yaptım. Maskenin plastik çerçevesi gerçekten sağlam açıkçası çıkartmam ve camları koyduktan sonra tekrar yerine oturtmak zorladı. Montajı tamamlayıp suda denedim ve artık suyun altında lens kaydı öyle oldu böyle oldu sıkıntısı olmadan sorunsuz görüyordum. Biraz da dezavantajlara gelecek olursak maske ve camlar kur farkından dolayı pahalıya geliyor. Her model maskede de numaralı seçenekler olmuyor fakat aqualung look maskenin iç hacmi küçük ben beğendim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar fotoğrafları da ekleyeceğim sorularınız olursa yanıtlarım 🙂

Aqualung Numaralı Dalış Maskesi
Numaralı Dalış Gözlüğü
Numaralı Dalış Maskesi İncelemesi
Numaralı dalış maskesi yorum
Numaralı Dalış Maskesi Camı Aqualung
Numaralı Dalış Maske Camı
 
Gönderildi : 15/06/2020 23:49
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@drsivri numaralı dalış maskesini forumda yeni konu açarak bizlere tanıttığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Bilgi paylaşımı ve yardımlaşma adına özellikle dalış ve zıpkın avı malzemeleri açısından eksikliğini çok hissettiğimiz ürün incelemelerine çok önem veriyorum.

Örneğin numaralı maske ihtiyacı olan bir hobidaşımız "google arama motorunda" numaralı maske araması yaptığında bu yazınızı bulacak ve bilgiye kolaylıkla ulaşacaktır.

Yeni maskeniz hayırlı olsun. Bol avlı ve keyifli dalışlar dilerim.

 
Gönderildi : 16/06/2020 00:50
drsivri reacted
drsivri
(@drsivri)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Teşekkür ederim Can abi. İnternette ben de aratınca açıklayıcı bir yazı bulamamıştım şimdi bunun gururunu yaşıyorum 🙂

 
Gönderildi : 16/06/2020 08:43
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@drsivri  yazıya gözlüğün fiyatını eklemeyi unutmuşsunuz. Gözlük fiyatı + kargo +vergi toplamda ne kadara mal oldu ?

 
Gönderildi : 16/06/2020 11:48
drsivri reacted
drsivri
(@drsivri)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Maske 250-290 TL 2 cam 700 TL civarındaydı 30-40 TL kargo bedeli vardı 180 TL de gümrük vergisi vardı. (Yurtdışından satın alınan ürünlerde %20 gümrük vergisi) Toplamda 1200 TL gibi bir fiyat çıktı. Yerli mağazalar da aynı fiyatı veriyordu. Ekonomik durumunuz varsa ve kesin bir çözüm istiyorsanız tavsiye ederim 🙂

 
Gönderildi : 16/06/2020 13:56
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@drsivri fiyat bilgisi için teşeklürler. Miyop+astigmat gözlerimle avlanmaya devam diyelim 😁

 
Gönderildi : 16/06/2020 14:04
Muammer and drsivri reacted
(@yakubi7221)
Mesajlar: 3
Yeni Üye
 

@drsivri slm abi bende de göz problemi var benim hipermetrop yani yakını görememe numaralı dalış maskesi araştırdım bi kaç yerde var yanlız camın alt kısmında mercek varmış bu nekadar kullanışlı bilmiyorum bide benim göz +6 dır hazır numaralı  maskelerde en fazla +3 var sizce ne yapmalıyım fikrinizi almak istedim?bide  sizin camlar miyop mu

 
Gönderildi : 08/07/2020 00:00
drsivri
(@drsivri)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@yakubi7221 Merhaba, ben miyopum maskede ana camın içinde belli bir kavis ve görüş açısı oluşturacak şekilde kalın kenarlı mercek monte edilmiş maske kullanıyorum. Özel bir yerde yaptırmadım fabrika üretimi satışı olan bir ürün. Senin yazdığın 6 derece hipermetrop camların üretilip üretilmediğinden emin değilim. Diveinn sayfasında numaralı camlar kısmında senin için küçük bir arama yaptım fakat 6 derece hipermetrop cam göremedim. Tavsiyem numaralı dalış maskesi almak istiyorsan ve internette aradığın numaraları bulamadıysan diveinn ile iletişime geçmendir. Sayfayı tekrar incelediğimde biraz karışık buldum fakat ilgili bir firma oldukları için istediğin numaraya uygun bir dalış maskesi olup olmadığı konusunda sana geri dönüş yapacaklardır.

 
Gönderildi : 09/07/2020 14:58
drsivri
(@drsivri)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Kullanış olarak ben maskede buğu sorunu dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Mercekler komple camı kaplamadığı için dışarıdan bakınca görüşü etkileyecek gibi düşünülebilir fakat suda varlığını bile hissetmiyorum.

 
Gönderildi : 09/07/2020 15:01
Zek
 Zek
(@zek)
Mesajlar: 125
Yeni Üye
 

Lens net çözüm. Göz alışıksa ve doğru solüsyonla her gün çıkar tak yapıyorsanız sorun yaşamanız mümkün değil gibi.

 
Gönderildi : 10/07/2020 01:45
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Trofe Üye
 

Merhabalar Technisub Look maske'yi numaralı camla beraber 1994 yılımdan 2014 yılına kadar en ufak bir şikayetim olmadan kullandım yoğun tüplü dalış hayatımda en son çalındı eskitemeden. Memnun kalacaksınız. Bu arada Technisub Aqualung grubunun Türkiye ithalatçısı Demas spordur. Stoklu bayileri OGS marin ve Rota dalıştır. Cam ihtiycınız olursa Türkiye'de çözebilirsiniz. Artık Lens'le Pathos Fantom, Xifias Vacum ve Scubapro Synergy, Cressi Big Eyes kullanıyorum

 
Gönderildi : 22/08/2020 21:55
Barracuda and drsivri reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account