Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Eşkina Güveç

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
2,345 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 779
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Tarifi farklı balıklarda da deneyebilirsiniz. Öncelikli malzememiz tabiki eşkina balığı daha önceki kikla tava başlığında anlatıldığı şekilde balıkların derileri yüzülür. Filetolar kılçıksız şekilde çıkartılarak kuşbaşı halinde doğranır. Doğranan balık parçalarının üzerine zeytin yağı ve kıyılmış sarımsaklar konarak iyice yedirilir. Üzeri streçlenerek bir süre dinlenmeye bırakılır.

image 126194

Domates, biber, soğan, mantar tercihe göre ekstra farklı sebzeler doğranarak bir tavada kavrulurken farklı bir tavada balıklarda kavrulur. Bir süre sonra malzemeler birleştirilerek karıştırılır.

image 126196
image 126200

Tüm malzeme kıvamını bulduğunda (yarı pişmiş haldeyken) güveç kaselerine tereyağı ile paylaştırılır. Üzerlerine kaşar konularak fırına sürülür.

image 126198

Buzzzzz gibi soğuk bir şeyler eşliğinde gömülür. Afiyet olsun 🍺

image 126201
 
Gönderildi : 11/04/2020 20:31
kaancalam and Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Bu tarıfı biraz erken paylaşmış olsaydın bugün löp löp kofana fletosuyla tarifi deneyebilirdim😥  bidahaki sefere artık👍 tarif süper eline sağlık

 
Gönderildi : 11/04/2020 21:10
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account