Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Daniel Mann Videoları

5 Mesajlar
5 Üyeler
9 Beğeniler
717 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 779
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Bugün av anısı yok. Fakat videolarını severek takip ettiğim, iyi bir dalgıç-youtuber olan Daniel Mann'ın bir videosunu paylaşıyorum. İngiliz aksanıyla ve eğlenceli konseptlerle harika videoları var. Diğer videolarınıda izlemenizi hatta kanalına abone olmanızı tavsiye ederim.

 
Gönderildi : 01/04/2020 00:03
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Adamlarda kamerasından dalış ekipmanına kaliteli malzeme var, tekne var en önemlisi para var 🙂 ben karbon palet ile daha 2 gün önce tanıştım. Bütçem sarsıldı 😂 Tüfeğimin başına bir kaza geldi tamire gitti tüfeksiz kaldım 🙁 imkan olsa çok güzel videolar çıkar bizden ancak malesef. Önerdiğin kanal çok güzel ben abone oldum. Teşeklür ederim @zencuk👍

 
Gönderildi : 01/04/2020 09:42
zencuk reacted
Kayra Aydın
(@kaydn66)
Mesajlar: 36
Yeni Üye
 

Ben de takip ediyorum. Çok kaliteli bir kanal. Gerçek bir zıpkın tutkunu Daniel abimiz. Ekipmanlarının kalitesi bir yana kendisi bir görüntü yönetmeni. İngiltere'de yaşıyor. Ama Avustralyalı kendisi. Zaten bu Avustralyalılar su sporlarıyla doğuyor gibi bir şey.

 
Gönderildi : 01/04/2020 10:26
zencuk and Barracuda reacted
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
 

Guzel paylaşım takip e aldım bende.baya prof çalışıyorlar ama.

Banada güzel nokta atış bir kamera ne önerirsiniz.

Sjcam 4000 wifi var ama o olmuyor.

 
Gönderildi : 01/04/2020 15:50
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hersey parada bitiyor dogru bizdede çok kaliteli avlar yapan ustalar var ama ukala kendini bilmeyen insanlar yuzunden ustalar avlarini yakin cevrelerinden haric paylasmiyorlar...

 
Gönderildi : 04/04/2020 01:21
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account