Yeni başlangıçtaki ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Yeni başlangıçtaki sorunlar

3 Mesajlar
2 Üyeler
7 Beğeniler
975 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@mhmty81)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Herkese iyi günler ben de zıpkınla dalış işine yeni merak saranlardanım kıyafet Zıpkın malzemelerimi aldım dalış için önce biraz araştırma yapıp hazır olunca barınak dışının taşlık kısmında avlanmaya gittim önce alıştırma olsun diye su üstünden denedim hiç yapılmamış bir şey olunca baya zor oluyormuş (şnorkele alışmak, maskeyi tam oturtmak …) dışarıdan bakıldığı kadar kolay değilmiş yüzme biliyorum yaparım demekle olmaz gerçekten su üstünü halledince birkaç gün sonra dalış tekniklerini inceledikten sonra şöyle 5-6 m bir deneyeyim dedim önce zıpkını dışarıda bırakıp dalma ve kulak eşitleme işini yapabiliyor muyum diye dalışı yapıp 3-4 m inince kulak eşitlemeyi 1-2 kere yaptım kulakta sorun olmadı ama; sol kaşımın 1-2 cm üstünde dayanılmaz bir acı oluştu mecbur geri çıktım tekrar nefeslenip denedim yine aynı acı tekrarladı böyle içten bıçak saplanmış gibi bir daha da cesaret edip dalamadım (su üstünden bir tane de olsa balığı almak nasip oldu😊) o ağrı ince ince  kendini hala hissettiriyor, bugün içinde daldım bu arada sinüzit olabilir mi ve başka ne gibi sorunlarla karşılaşacağım tecrübeli arkadaşların önerisi nedir acaba?

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba öncelikle aramıza hoş geldin.

Dalış işi dışarıdan çok kolay gibi gözükebiliyor. İyi yüzme bilmek yada çok iyi yüzme bilmek fark etmiyor. Dalış farklı bir kulvar farklı bir disiplindir.

Kaş üzerindeki bıçak saplanmasina gelince. Sinüzit olduğunu düşünmüyorum havalar soğuk hafif bir soğuk algınlığı olabilir grip olabilirsiniz bunlar etki eden faktörler.

Dalışta sorun nereden başlayalım aklınıza takılanları sorun cevaplayalım. Yada forumu araştırabilirsiniz.  Dalış hastalıkları, hipotermi, kulak eşitleme, ekipman yaralanmaları , tekne trafiği,

Gibi uzar ve gider. Aklınıza takılan konular olursa biz buradayız.. sağlıcakla Dalin

Yanıt
1 Yanıt
(@mhmty81)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 2

@onr6nkoc çok teşekkür

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account