Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

NUMARALI DALIŞ MASKESİ

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
240 Görüntüleme
Mesajlar: 6
Konuyu Başlatan
(@dln-optik)
Yeni Üye
Katılım : 7 ay önce

Göz numaralarınıza göre özel üretilmektedir. Hazır sabit numaralı maskelerden değildir. Reçetenize göre ya da gözlük numaralarınıza göre üretilmektedir. Miyop, Hipermetrop ve astigmatlı olarak üretilmektedir.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba foruma hoşgeldiniz. Şahsen numaralı gözlük vb. Kullanmıyorum fakat camianın eksilikgini yaşadığı bir konu hayırlı işler.

Yanıt
1 Yanıt
(@dln-optik)
Katılım : 7 ay önce

Yeni Üye
Mesajlar: 6

@onr6nkoc Merhabalar. Hazırda hep sabit numaralarda satılıyor. Bunun eksikliği çok yaşandığı için özel olarak böyle bir gözlük çalışması yaptık. Sağolsun bu konuyla ilgili üretici firmadan destek aldım. Daha da geliştirmek ve seçenek artırmak için çalışıyoruz. İyi günler.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account