Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Bandırma ile ilgili bilgisi olanlar

4 Mesajlar
3 Üyeler
1 Beğeniler
328 Görüntüleme
Hasanhiz
Mesajlar: 16
Konuyu Başlatan
(@hasanhiz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Arkadaşlar tayinimiz Balıkesir Bandırma'ya çıktı. Bandırma serbest dalış açısından nasıl bir yer? Hangi tür balıklar avlanır? Dalış için su açık mı yoksa genelde bulanık mı? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Şu anki mevsim itibari ile görüş açık. Erdek yarım adasindaki koyları deneyebilirsiniz... Turan köy ile doğanlar arasında dalış yapabilirsiniz..  10 gün önceden bir fotoğraf. Dalış yapamadim ama tam karşımda olduğu için balık türlerini soyleyim. İlk ve son bahardan levrek eskina baltabas yapar. Erdekte pek zıpkıncı nedense yok. Bazı yerlerde midye ciftlikleri var. Kıyıları levrek tutar.

IMG 20230712 151953
Yanıt
1 Yanıt
Hasanhiz
(@hasanhiz)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 16

@onr6nkoc Teşekkürler hocam.

Yanıt
Mehmethan
Mesajlar: 7
(@mehmethan)
Yeni Üye
Katılım : 10 ay önce

Arkadaşlar valla bende hala dalış yapabilecegim bi arkadas bulamadim 🙂 calisanlarimdan birine en azindan dalışı ogreteyim istiyorum, meraki olan ve az cok becerisi olan bi çalışanım var. Yani İstanbul için dalış arkadaşı teklifim hala geçerli. Zaman problemim yok benim gibi dalis icin yanina arkadas arayan varsa beni arayabilir 05423320344

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account