Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Hain Vatoz

7 Mesajlar
4 Üyeler
11 Beğeniler
1,115 Görüntüleme
İlker İnal
(@devrencik)
Mesajlar: 130
Üye Palazı
Konuyu Başlatan
 
IMG 0423

Bu bayram tatilinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yaklaşık 10 gün dalış yapamayacağımdan dolayı (diğer günlerde çalışıyorum) bugünü dalışla değerlendirmek istedim. Su biraz bulanık olsa da ava engel teşkil edecek kadar değildi. Dalışa nefesim açılana kadar taş altlarını yoklayarak başladım. Çeşitli boylarda çokça orfozla karşılaştım. Uygulanan yasak amaca ulaşmış gibi görünüyor. Hayırlı işler deyip devam ettim.

Daha sonra genişçe bir taş altında oldukça iri bir vatozla burun buruna geldim. Senin yerin iyi abi takıl sen dememe rağmen, kendisi benimle duygusal bir bağ kurmuş olacak ki sonrasında peşimi hiç bırakmadı. Biraz nefesim açıldıktan sonraki, istisnasız her agaşonumu taciz etti. Öyle ki dipte kalmaya devam etsem bodoslama bana çarpacak, yer değiştirdim olmadı, kendimce kovaladım olmadı.(açıkçası fazla tecrübeli olmadığımdan ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum). Sonuçta vazgeçtim, burası ikimize dar deyip çıkmaya karar verdim.

Tası tarağı toplayıp, moral bozukluğu içinde kıyıya yüzerken birden altımda yüzen ceylanı fark ettim. Olduğum pozisyonda atış yapmaya karar verdim, Yüzeyde su perdesi görüşü bozuyordu, buzlu camdan bakarmış gibi görünüyor, zaten yüzeyden aşağıda atışlarda da çok başarılı değilim, o yüzden çok başarılı bir atış olmasa da şansın yardımıyla şişten çıkmadı ve balığı aldım. Bu kadar talihsizliğin içinde benim gibi bir acemi için eve boş gitmemek ise en güzel teselli oldu.

 
Gönderildi : 19/05/2020 22:47
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

O vatozlardan birsiyle payas çayında karşılaşmıştım. Önce kuyruğunu fark ettim. Bu ne kablo mu atmışlar denize falan derken kuyruğu takiben kocaman (neredeyse bir otomobil kadar) olan gövdesini görünce aklım çıkmıştı. Bir keresinde ise Dörtyol da çok bulanık suda (okadar bulanık ki tüfek dibe değince vardığını anlıyorsun) kumda bir vatozun üzerine agaşona yatmıştım. Vatozla akraba olduk diyebilirim 🙂 Agaşona gelenler tüfeğe kafa atanlar derken iyice alıştım keratalara.

Ceylan süper nefesinize sağlık. Yıllardır vurmayı istediğim ancak bir türlü denk gelemediğim bir balık türü.

 
Gönderildi : 20/05/2020 13:20
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Mümkünse uzak duralım 👌Tebrikler

 
Gönderildi : 20/05/2020 20:14
Barracuda reacted
Abit Ayan
(@abit-ayan)
Mesajlar: 218
Üye Palazı
 

Helal olsun badime sabah dalışının ardından yorgunluktan akşam gelmediğim için üzüldüğüm bir gün oldu meralar şahane @Barracuda abimizin bayram sonu katılımıyla avları daha zevkli hale getiririz inşallah

 
Gönderildi : 21/05/2020 11:11
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@abit-ayan gün sayıyorum kardeşim 🙂 Çok özledim suya girmeyi. Stoklar da tükendi zaten tazelemek lazım 👍

 
Gönderildi : 21/05/2020 11:35
Abit Ayan reacted
Abit Ayan
(@abit-ayan)
Mesajlar: 218
Üye Palazı
 

@can aynen abi doldururuz inşallah stokları

 
Gönderildi : 21/05/2020 11:38
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@abit-ayan inşallah kardeşim son 2 gün 🤣

 
Gönderildi : 21/05/2020 11:40
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account