Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Günlerden pazar

4 Mesajlar
3 Üyeler
7 Beğeniler
609 Görüntüleme
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba.

Bende bir hikayesi paylaşayım dedim.isler güçler zaten sakin boş dururken aklıma geldi.

Pazar sabahı güzel bir yaptık Rıdvan abiyle.saolsun beni kabul etti bir kaç dalış yaptık ve beni iyice yoğuruyor ondan öğreneceğim çok şey var yılların tecrübesi sonucunda.

Neyse gel gelelim pazar sabahı 7 gibi çıktık yola yakın bir mera hazirligimiz tamam tam vardık derken yollar kapalı !! Ulaşamıyoruz dalış yapacağımız yere neymiş koşu varmış ya arkadaş biz dalmaya geldik ne koşusu ebede dönemem ben anahtar yok derken Rıdvan abi oraya yakın bir yere arabayı bıraktırdı ve başladık yürümeye derken uzak bir alandan yüzerek dalış yapmak istediğimiz yere vardık.

Şu muhteşem hava soğuk ama deniz sıcak içim kıpır kıpır elbise yeni onun heyecanı bu sefer balık alicam dedim yada artık almam lazım dedim🤣

Kendi kendime çok konuşuyorum bu aralar hayırlısı inşallah.

Neyse uzun bir yuzusten sonra ufak ufak dalışlar yapmaya başladık.

Ben eğitim aldım ama zıpkınla avcılığın eğitimi yok biliyorsunuz Rıdvan abi dalıp çıkıyor taktik veriyor ben uygulamaya çalışıyorum izliyorum aynısı olmasada yapıyorum bir şeyler onu izledikçe tabi görsel olarak daha net kavriyorum ve taş altı , agason taktikleri saklanma ve baskın avını daha rahat kavradım saolsun.

Valla buradanda kendisine çok teşekkür ederim .

İlk baligimi gördüm ve bana doğru gelmeye başladı güzel bir atisla aldım sonra büyük balık gördüm ve hemen Rıdvan abiyi çağırdım taş altına girdi forum hemen gösterdim ve o anda dalisimi yaptı tam yattı kayaya balık çıktı güzel bir atış sonrası balık şişte ,benim aldığım balıktan iri ve büyük çok sevindim.

Tabi balık aldık içim rahat ama o sırada bir sorun Rıdvan abinin zıpkın yok(pathos open carbon).ben sisten balığı çıkaramadım Rıdvan abiye verdim oda zipkini bırakmış akıntı var bizi sürükledi abi zıpkın nerde diyince kafada dankkkk etti.

Zipkini ara ara ara biz o an akıntıyı unuttuk geriye bakicagimiza dibe bakıyoruz ileri bakıyoruz ki o an Rıdvan abi buldu oh dedim.en büyük balıklardan birini yakalasam bu kadar sevinmezdim.

Bana büyük ders oldu.zipki. Bacak arasına alınacak bırakmak yok .Her işte bir hayır ders vardır derler bana büyük ders oldu.

Sonra ava devam sonra başka bir balık daha girdum daldım agasonda bekledim ses çıkardım ve balık dönüş yapıp üstüme geldi o an ikinci baligimi aldım.

Sonra dönüş yolu dedim artık abi bittim çok yoruldum..aslında tam rahatladım elbisem ıslandı tam av saati balık vurmaya başladım ama evde komutan bekler.

Dönüş yolunda bir balık daha aldim,Rıdvan abide bu arada boş durmamış güzel atoslar yaptı ve balıkları aldı hatta tirofe bir baligimiz kaçtı ama hayırlısı daha büyüklerini vuracagimiza eminim.

Sonunda avi sonlandırdık elimiz boş dönmedim çok keyif aldım ve çok güzel bir dalış günü oldu.hanimdan fırça yedim biraz geç kaldım diye ama Allah var değdi🤣😇

Balık vurmaktan ziyade teknik öğrenmek ve ekipmanlarına inanılmaz.konfirlu bir dalış yapmıştım buda beni çok sevindirdi.

Herkese güzel avlar dilerim.

Günün hatırası olarak bir kaç foto çektik tabikide.

IMG 20201108 105439
IMG 20201108 105428
IMG 20201108 122857 482
IMG 20201108 105435

 
Gönderildi : 10/11/2020 15:45
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Mesajlar: 329
Üye Palazı
 

Allah Rıdvan abi gibilerinin sayısını artırsın , çünkü zor böle yardımsever ve bildiğini öğretmek isteyen kişiler.

 
Gönderildi : 10/11/2020 15:51
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Tebrikler nefesimize sağlık batuhan ..Ben halen acemiyim ama bu işten zevk alıyorum benimde seneler önce elimden tuttular çok balık vurmasamda güzel dostluklar edindim önemli olan sağlıklı dönebilmek istanbulun çilesinden bi nebzede olsa uzaklaşmak nefes alabilmek o yüzden doğru yoldayız inşallah ...Güzel balıklarda zamanla olur önemli olan sabır ...

 
Gönderildi : 12/11/2020 11:01
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 
Gönderen: @gkhnkck1990

Allah Rıdvan abi gibilerinin sayısını artırsın , çünkü zor böle yardımsever ve bildiğini öğretmek isteyen kişiler.

Amin 😀

 
Gönderildi : 12/11/2020 11:01
gkhnkck1990 reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account