Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Roller sistem

2 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
286 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@timurk)
Yeni Üye
Katılım : 9 ay önce

Herkese merhabalar,

Öncelikle belirtmek isterim ki yazacagim konuda genel ve guncel mevcut bir konu basligi bulamadigim icin bu basligi aciyorum.

Zira güncel olmasinin onemli cunku danismak istedigim roller konusu cok hizli gelismekte olan bir teknoloji ve deneyimleme konusu diye dusunuyorum. Bir hevesle girenlerin vazgectigi durumlar da var.

Yaklasik 10 yildir buradaki herkes gibi zipkinka balik pesindeyim. Once evimizde buldugum hic kullanilmamis havali bir cressi ile basladim, sonra yaklasik 7 sene 90’lik apnea rebel ile devam ettim, gecen sene de son olarak kabzesinden cok memnun oldugun rebeli 105’lik kalamar govde ile revize ettim ancak tam burada degerli fikirlerinizi almak isterim.

Standart usulle tek veya cift kombinasyon mu onerirsiniz veya tek roller ile revize etmeyi mi?

Cift roller veya invert sistemin gereksiz fazla oldugunu dusunuyorum.

Belki rollera bile ne gerek var diyenleriniz olabilir ancak seyrek de olsa acik, berrak suda dalis yapma imkanim oluyor ve ya fazla yaklasmayan cupra, sinarit veya akya surulerine denk gelince etkili menzil sorunu yasamak delirtiyor 🙂

Roller revizyonu ilk ciktigi zamanlara oranla daha basitlesti diye dusunuyorum, 1 adet kaliteli kafa veya 1-2 ekleme ile mumukun gibi.

Bu arada olabildigince her seyimi kendim yapmayi severim yani revizeleri, lastik bogmalarini vb. o seneple de sizlere nereden ne marka roller kafa temin edilebilecegi sorusunu da sormak isterim. Turkiye’den veya yolu varsa yurt disindan da olur. Marka vb. tavsiyeleriniz.

Dalın sağlıcakla,

Timur

Yanıt
1 Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Forumda böyle konular açılması çok güzel oluyor. Aynı hususlarda google da araştırma yapacak hobidaşlarımıza yazılı bir kaynak bırakmış oluyoruz. Sosyal medya yerine forumda konu açarak buna vesile olduğunuz için tşk ederim.

Klasik zıpkın harici kullanmadığımdan bu konuda tecrübem yok ancak tecrübeli arkadaşların konuya katkıları illaki olacaktır. Bu nedenle konuyu takipteyim. iyi forumlar.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account