İzmir’deki bir çayl...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İzmir’deki bir çaylaktan selamlar

5 Mesajlar
3 Üyeler
3 Beğeniler
154 Görüntüleme
(@fikri-35)
Mesajlar: 3
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba değerli forum üyeleri,

değerli diyorum çünkü bilgi paylaşımının hayat kurtardığı bir alanda ücretsiz ve istekli bir şekilde dolu dolu bilgiler paylaşıyorsunuz. Peşinen teşekkür ederim.

Fikri ben. 34 yaşındayım, izmirde dalışa ve zıpkın avcılığına başlamak için gerekli teorik bilgileri edinme, ekipman satın alma aşamasındayım. Hiç zıpkınla avlanmadım, daha dün apnea hydra 90 zıpkınımı aldım. Jak boeno’nun su altı avcılığı kitabını aldım. Bilgi edinmeye çalışıyorum.

Ekim sonunda da ege üniversitesinde bir hocamızın verdiği zıpkınla dalış eğitimine katılacağım( yeterli katılım sonucu kurs açılırsa).

korkak denecek seviyede temkinli yaklaşıyorum zıpkınla balık avına. 10 metreyi aşmayacak şekilde ekipmanı tanıma, su altına adapte olmayı öğrenme amaçlı dalışlar yapmayı planlıyorum iki ay içerisinde. Genellikle hafta sonları izmir ilçelerinde avlanmayı planlıyorum( ayda 1-2 kere olacak sıklıkta)

kendimden biraz daha bahsedeyim, bayraklı’da yaşıyorum, hazine ve maliye bakanlığında kamu personeli olarak görev yapıyorum.

toplu organizasyonlar, ava giden ustaların takım çantasını taşıyarak çıraklık yapmak, işi öğrenmek gibi aktivitelere açığım.

saygılar.

 
Gönderildi : 12/10/2023 16:23
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Kendinize güzel bir hobi seçmişsiniz.  Şimdiden uyarayım. Ya hiç başlamadan bırakın 😄😄 yoksa ömür boyunca dalış bağımlısı olarak devam edecek bir spora başlayacaksınız....

Bir sorun yada yardıma ihtiyacınız olursa biz buradayız....

Eğitim için naçizane bir tavsiye vermek isterim.  Zıpkınla balık avından ziyade serbest dalis eğitimi almanız daha faydali olacaktır. Sağlıcakla dalın..

 
Gönderildi : 12/10/2023 18:25
(@fikri-35)
Mesajlar: 3
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Hoşbulduk. Sıcak karşılama için teşekkürler:)

Çevremde hiç dalış ve zıpkınla ilgilenen arkadaşım olmadığından zıpkınla av eğitimini tercih etmiştim. Çok temel konulara dahi hakim değilim (zıpkın nasıl kurulur, ip nereye sarılır vs.) Tavsiyenizi dikkate alıp, serbest dalış eğitimlerini de araştıracağım.

Sorularım oldukça forumda bulamadıklarımı sizlere danışacağım.

 
Gönderildi : 12/10/2023 19:08
ONR6NKOC reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hoşgeldiniz marmara için 10 metre yeterken izmir suları nasıldır bilemiyorum ama kendinizi geliştirdikçe dalışa hayranlığınız artıkça aydı bir iki az gelecektir :))Cumartesi pazarı iple çekeceğinizden hiç şüphem yok ,sağlıcakla dalın bilgili kalın bilgili dalın

 
Gönderildi : 13/10/2023 00:21
(@fikri-35)
Mesajlar: 3
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Çok teşekkürler Rıdvan Bey, ben de dalış ve av anıları biriktirip paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

hepimize sağlıklı ve keyifli dalışlar.

 
Gönderildi : 13/10/2023 16:39
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account