Ayvalık-Gömeç
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Ayvalık-Gömeç

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
632 Görüntüleme
(@mamsea)
Mesajlar: 10
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Selam. Önceleri yaz tatillerinde tam yüz maskesi ve 75’lik subea zıpkınla balıkları korkutma alışkanlığımı, 2 senedir Gömeçten yazlık almamızla birlikte tam takım teşkilatlı avılığa dönüştürme gayretine dönüştürmüş durumdayım. Az biraz da başardım galiba ama hala acemi sayılırım. Genellikle Ayvalıkta (cunda,maden) dalıyorum. Dalıyorum derken derinlere falan değil, karakıyı takılıyorum. Genelde acemi dostu kefaller, levrek, karagöz ve azda olsa çupra avlıyorum. Yazın ve sonbaharda her hafta sonu dalıyorum. Kışın da bir iki dalışım oluyor. Bana eşlik edebilecek bir arkadaş varsa memnun olurum. Bir de ustaysa harika olur. Bu arada yaş 50.

 
Gönderildi : 12/10/2022 00:05
(@playbooy)
Mesajlar: 2
Yeni Üye
 

@mamsea merhabalar hocam. Ben de ilk defa dalış yapacağım. Malzemelerimi yeni temin ettim. Dilersen badi olabilirim bana da tecrube olur ?:)

 
Gönderildi : 12/10/2022 20:48
(@mamsea)
Mesajlar: 10
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@playbooy olur tabi. Mesaj attım.

 
Gönderildi : 21/10/2022 04:24
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account