Apnea Mokan 90 cm (...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Apnea Mokan 90 cm (Şişsiz) 2 Yıl Garanti

2 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
296 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@doom121)
Yeni Üye
Katılım : 11 ay önce

Trendyol'dan 620₺'ye almıştım. Şu anki fiyatı 700₺. Şişi yoktur. Ürün faturalı. 2 yıl garantili. Daha alalı 1-2 hafta oldu. Sadece birkaç kez kullandım. Zemine deyen el kabzası hariç çiziği bile yok. Şişi olmadığı için uyguna veriyorum. Herhangi bir problemi yoktur. Kılıfı yoktur. Kılıfla satılmıyordu. Orjinal naylon ambalajında, iyice desteklenip kargolanacaktır. WP'dan detaylı video atabilirim. İş yoğunluğu sebebiyle mesajları geç görebilirim. Telefon numarası verilebiliyor mu bilmediğimden yazmadım. Sağlıklı dalışlar.

Yanıt
1 Yanıt
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@doom121)
Yeni Üye
Katılım : 11 ay önce

Fiyatı yazmayı unutmuşum. 🙂 300 TL

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account