Hatay Arsuz Bölgesi...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Hatay Arsuz Bölgesindeki Hobidaşlar

7 Mesajlar
5 Üyeler
3 Beğeniler
385 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Herkese slm. Çeşitli nedenlerden dolayı uzun zamandır dalış yapmıyorum. Geçen gün aile arasında bir muhabbette "eskiden ne balıklar avlardın. sofralar kurardık. senin vurduğun balıkların tadına doyamazdık" gibilerinden gaz içerikli konuşmalar geçince 🙂 emektar 90 lık ahşap zıpkınımı dolaptan çıkardım.

Özellikle Arsuz Bölgesinde dalışlar yapmayı planlıyorum. Arsuz'un meralarına hakim bir badi arayışı içerisindeyim. derinlik-süre vs sorunum yoktur. Padi Level 1 Free Diver sertifikalı, tecrübeli bir dalgıcım. ilgilenen olursa bu gönderi altında irtibat kuralım.

 
Gönderildi : 06/08/2023 21:30
Gilindireli reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Uzaktan (online) badi lazimda ben varım @can admin 😀😀

 
Gönderildi : 06/08/2023 22:44
Barracuda reacted
(@tolgahan)
Mesajlar: 3
Yeni Üye
 

Merhaba @can iş gereği Gaziantep'te yaşıyorum ama Hataylıyım. Malum deprem nedeniyle ailem Arsuzda yaşadığı için Arsuz'a sık geliyorum. 5-6 senedir kendi çapımda (forumda okuduklarımla, deneme yanılma yoluyla öğrendiklerimle) zıpkınla uğraşıyorum. Bu aralar ortalama 2 haftada bir Arsuzda dalış yapıyorum. Mera bilgim çok yok. Bir gün Kale köy civarına gidip keşif yapıyorum bir gün Konacık civarına vs.

Body işi zaten sıkıntı. Bodyi kim kaybetmiş de biz bulalım😀 senin için de uygun olursa tanışıp duruma bir bakalım istersen. Hafta sonu Arsuzda olacağım.

 
Gönderildi : 09/08/2023 11:58
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc uzaktan zor olur beaa 🤣

 
Gönderildi : 09/08/2023 12:03
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

@tolgahan mrb. bu haftasonu arsuzda olamayacağım. Sonraki bir zamanda inşallah denk geliriz.

Forumun özel mesaj kısmı aktif değil bu nedenle instagram üzerinden irtibat kuralım.

https://instagram.com/spearfishingturkey

@spearfishingturkey

 
Gönderildi : 09/08/2023 17:56
Gilindireli
(@gilindireli)
Mesajlar: 10
Yeni Üye
 

ben de adıyamandan arsuza dalışa gitmeyi düşünüyorum mera tavsiyesine ihtiyacım var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

 
Gönderildi : 16/08/2023 16:06
motovet
(@motovet)
Mesajlar: 96
Yeni Üye
 

Herkese merhaba, sevgili arkadaşlar, 1-9 eylül tarihleri arasında (inşallah) Hatay'da olacağım. Arsuz'da dalış yapmak istiyorum. Fakat bölgeyi hiç tanımıyorum. Genelde karakıyı avı yapıyorum, kayalık bölgeleri tercih ediyorum. Bölgeyi bilen arkadaşlardan nerden suya girebileceğim hakkında bilgi istiyorum. Mera sormuyorum, bölgeyi hiç tanımadığım için. Arabamla rahatça ulaşabileceğim bir yer olması tercihimdir. Gün ve saat uyduğu takdirde bölgede olan arkadaşlarla birlikte dalış yapmaktan şeref duyarım. Dalabildiğim maksimum derinlik 5 metredir.

 
Gönderildi : 30/08/2023 20:13
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account