Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE SULARINDA SALDIRGAN KÖPEKPALIĞI TÜRLERİ VAR DA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK?

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
701 Görüntüleme
Haktan N.
Mesajlar: 792
Konuyu Başlatan
(@dreamdiver)
Trofe Üye
Katılım : 4 sene önce

Bir dalış malzemeleri mağazasında bu ürünü buldum. Daha önceden de bildiğim bir ürün ELEKTRONİK KÖPEKBALIĞI KALKANI, genelde Avustralya'lı sörf ve zıpkıncılar kullanıyor bunu ama Türkiye'de satışta görünce şaşırdım, bunu kime satacaklar diye? Hem de iki farklı modelini de getirmişler 😱 hemen almam lazım !!!

ScreenShot 2020 10 12 00 48 35
ScreenShot 2020 10 12 00 49 59

vazgeçtim bu model gelsin bunu alırız daha yeni modeli 🤣

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
moguzcan
Mesajlar: 361
(@moguzcan)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Kayıtlara geçmiş olmasada olmayacağı anlamına gelmez. Sonuçta hayvan bu kendine ait hissettiği bir bölgede neden saldırmasın. Örneğin ben hep şöyle düşündüm .dalışa gittiğim bir mendirek açığında bikaç kez 2-3 mt köpekbalığı yakalandı . Ve o bölgede normal şartlarda yüzen veya yüzebilecek çokta kişi yok . Biz zıpkıncılar böle noktalara dalış yapıyoruz . Bir gün sabahın 6 sında bulanık akıntılı bir suda orda dalarken şu aklıma geldi . Normal şartlarda benden başka kim gelip bu suda bu saatte burada olur ki. İşte tamda bu noktada yanlış zamanda yanlış yerde tamda köpekbalığının avlandığı saatte işler ters gitse üzerimde bi balık olsa görüntü çok az olsa neden saldırmasın ki . İnşallah olmaz ve olmayacağını düşünüyoruz ama olmayacağı anlamına gelmez.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Bizim forum kayıtlarına geçen bir köpek balığı saldırı olayı mevcut aşağıda konu linkini paylaşıyorum.

Köpek balığı ile sıcak temas

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account