Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış çantası önerisi

8 Mesajlar
7 Üyeler
17 Beğeniler
1,382 Görüntüleme
Kayra Aydın
Mesajlar: 36
Konuyu Başlatan
(@kaydn66)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Herkese iyi forumlar. İçine zıpkın hariç dalış malzemelerimi koyabileceğim, su geçirmez bir çanta arıyorum. İçine ağırlıkları da koyacağım. Ve genelde kıyıdan girdiğim için taşıması kolay bir çanta olursa iyi olur. Aranızda böyle bir çanta bilen veya kullanan zıpkınseverler varsa yardımcı olabilir mi?

Yanıt
7 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
(@uygar-kahraman)
Katılım : 5 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 11

@kaydn66 kesinlikle sırta asılır al diğer elde taşınanlar uzun mesefede baya bi yoruyor

Yanıt
Haktan N.
Mesajlar: 792
(@dreamdiver)
Trofe Üye
Katılım : 4 sene önce

Ben Pathos kullanıyorum çok memnunum. Resimde masadaki çanta kırmızı olan. Paletlerin kendi çantası var onun için bu boyu aldım şamadra dahil her şeyi alıyor ama isterseniz siyah renk olan paletlerinde girebileceği bir büyük modeli de var ithalatçısı olan İmrozsub'da. Çok kaliteli ve güzel.

WhatsApp Image 2020 08 19 at 18.07.44

m.

Yanıt
zencuk
Mesajlar: 779
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Faydalı bir başlık olmuş. Bende Cressi gorilla çanta var. Alt kısmında tıpası var eşyaları ıslak koyduğunuzda içindeki suyu tahliye etmek için yapmışlar. Tüm malzemeleri rahatlıkla alıyor. Ağırlıklar için ayrı bir çanta kullanıyorum. Küçük uyduruk birşey.. Dalışa araç ile gittiğimde araç yanında giyiniyorum. Yürüyerek meraya kadar taşımam gereken yerlerde ağırlıkları üstüme takıp götürüyorum, daha rahat oluyor taşıması. Hepsini aynı çantaya koysam taşır fakat ağırlıklar paletleri veya maskeyi kırabilir.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Ben resimdeki gibi bir çanta kullanıyorum. İlk önce ağırlık kemeri çanta dibine. Sonra paletleri ayaklık kısımları çanta içinde kalacak şekilde ağırlık kemeri üzerine, çorap eldivenler daha sonra plaj havlusunu katlayıp ağırlık çantanın içine yerleştiriyorum bu şekilde paletler sabitlenmiş oluyor. Havlu yanına çantanın içine doğru maske şnorkel ikilisi. Yan gözlere dalış saati, kamera, anahtar,telefon vs.

Bu şekilde bir elimde tüfeğim bir elimde tek çantada tüm malzemelerimle arabayla meraya gidiyorum. Bu çanta sayesinde malzeme unutarak meraya gitme derdinden kurtuldum.

dalış çantası

Yanıt
Kayra Aydın
Mesajlar: 36
Konuyu Başlatan
(@kaydn66)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce
apnea prof canta 0 8 1 450x450
apnea prof sirt 0 8 1 450x450

Bu iki çanta arasında kaldım. Biri sırt çantası diğeri klasik. Sizce hangisi daha kullanışlı olur? Bu çantalardan herhangi birini kullanan var mı?

Yanıt
1 Yanıt
Onkrash
(@onkrash)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 26

@kaydn66 Merhabalar,

Yatay çantayı 2 kişi olarak rahatlıkla kullanıyoruz yakın bir dostumla birlikte aldık dalışlara beraber gidiyoruz kesinlikle badisiz dalmamak adına ama siz tek başınıza kullanacaksanız sırt çantasını tavsiye ederim yatay çanta sizi zorlayacaktır taşıma konusunda.

Yanıt
Mesajlar: 35
(@ozbaltus)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Ben de zamanında bir heves freesubın koca dalış çantasını almıştım ama hiç kullanmıyorum, çünkü çantanın zaten kendisi yeterince büyük ve ağır. Onun yerine ufak bildiğin fermuarlı bi çantaya elbiseleri gözlüğü koyuyorum. Bir de ağırlıklar için küçük boyda bir çuval buldum,tutma kolları olan sağlam birşey. Paleti çantanın fermuarını kapattıktan sonra üstüne tutma kolları arasına yerleştiriyorum. Bu şekilde zıpkınla beraber 3 parça oluyor, uzun mesafe böyle taşınmaz belki ama benim için en hafif pratik olan bu. Diğer türlü koca çantanın ağırlığı ve hacmi de olacak. Ağırlıkları herşeyi içine koyayım dedinmi hepten taşıması zorlaşıyor.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account