Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Apnea Amarok Kafa kaldırma Sorunu

4 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
266 Görüntüleme
Mesajlar: 25
Konuyu Başlatan
(@mustafa_53)
Yeni Üye
Katılım : 1 sene önce

Merhaba arkadaşlar apnea rebel zıpkınımı 85 lik Amarok gövde satın aldım  rebeldeki açık kafa ve kabzeyi bu gövdeye takarak yeniledim amarok kalamar gövde üstünde 120 cm 6.50 şarkfin şiş var sorunum zıpkının şiş takılı vaziyette batmaması su içerisindede zıpkının kafasının yukarıya kalkma eğilimi göstermesi stabilite rebel boruya göre çok kötüleşti bu sorunu aşabilmem için tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden sağolun

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
3 Adet Yanıt Var
(@bulut_)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 21

@mustafa_53 Bende 85 kapalı kafa var. Normalde apnea amarok uç kısmı fazla ağır olan, en ince şişle bile batan bir zıpkın. Yerinizde olsam kafayla tapa arasına biraz kurşun ezerek koyar, sephiye ayarını kendime göre yapardım.

Yanıt
(@mustafa_53)
Katılım : 1 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 25

@bulut_ 120 6.5 mm şişi 125 6.5 mm yaptım 120 ye göre birazdaha toparladı ama yine kafadan batmıyor kabze tarafından batıyor dipteykende zıpkının kafa hafiften yukarda kalıyor 130 luk şişle sorun çözülür galiba ama 85 lik tüfekte 130 luk şiş kullanmak uygun olurmu.

Yanıt
(@bulut_)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 21

@mustafa_53 Kusura bakmayın, epeydir siteye girmiyordum, yeni gördüm. Herşeyden önce bende acemiyim. Ben şimdiye kadar uzun şişli zıpkınlardan hiç randıman alamadım.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account