Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

5 MM Dalış elbisesi beden problemi

20 Mesajlar
7 Üyeler
2 Beğeniler
1,472 Görüntüleme
dexter4597
Mesajlar: 15
Konuyu Başlatan
(@utkuklc)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Merhabalar, farklı konu açmak istedim hem aktivite artması adına hem de karışıklık olmasın diye ama problem olursa birleştirebiliriz konuları.

Daha önceki konumda M beden jak boeno'nun dar geldiğinden bahsetmiştim, genişletme çabalarım sonuç vermedi resmen elbisenin içinde kan dolaşımım zayıflıyor ellerim karıncalanıyor. İşin ilginç tarafı ise 1.68 boyum ve şuan için 66 kiloyum, 70 civarı dolaşıyorum genelde. Fakat pantolonda hafif sıkma dışında bir problem yok. Üst gövdem yapılı alt gövdem ise daha ince. Boyun ölçüm 40 cm göğüs ölçüm 100 cm. İnternetten baktığım kadarıyla markalar arası ciddi kalıp farkları olabiliyor. Şuan başka bir markadan M beden elbise arayışındayım. Jakta ise L beden arıyorum. Henüz mezun adayı olduğum içinde ekonomik ikinci el bir şey arıyorum. Sizce bu ölçülerde kaç beden elbise kullanmalıyım ?

Kendi elbisem 5mm Jak boeno ortalama 7 8 defa kullanabildim. Genişletmeye çalışırken de şapkasında 2 3 yerde zarar verdim onların neopren yapıştırıcı ile onarımını yaptırdım. Sizce ne gibi bir fiyata ilana koymalıyım ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yanıt
19 Adet Yanıt Var
dexter4597
Mesajlar: 15
Konuyu Başlatan
(@utkuklc)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Tavsiyeler için teşekkürler. Yeni jakların kamuflajını pek beğenmiyorum ama freesublar gözüme takılıyor, biraz daha araştırıp freesub veya imroz alıcam sanırım.

Yanıt
dexter4597
Mesajlar: 15
Konuyu Başlatan
(@utkuklc)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

@bbatuhan evet o konunuzu okumuştum en güzelini yapmışsınız umarım bende m beden de problem yaşamam

Yanıt
1 Yanıt
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Katılım : 5 sene önce

Kıdemli Üye
Mesajlar: 529

@dexter4597 yaşarsan zaten sorunu çizerler ufak tefek şeyleri sorun etmezler.

Yanıt
Emir.ismail
Mesajlar: 50
(@emir-ismail-67)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Jak bana gelmez aga:) kolu bacağı uzun beli pot yapar boynu sıkar vs

Yanıt
Sayfa 2 / 2
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account