Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Bursa dalış arkadaşı

2 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
385 Görüntüleme
(@altarinoglu)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Selamlar, zıpkıncılığa birkaç sene önce başladım (4-5 dalış 4 5 avım var)ve işlerimden dolayı ara verdim ama şimdi tamamen serbestim diyebilirim. Hem tecrübelerinden faydalanabileceğim hem badim olabilecek dalış arkadaşına ihtiyacım var. Bursa Karacabey ve Mudanya taraflarında dalış yapan yada yapmak isteyen varsa tanışmak isterim.

 
Gönderildi : 21/11/2022 17:18
(@sonsilahsor)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
 

@altarinoglu Merhabalar. Ben de Bursa Karacabey ve Mudanya'da dalışlar yapıyorum. Tüplü dalışta federasyondan bröveli dalgıcım. Ama zıpkın balıkçılığına yeni başladım. Bu çok farklı bir disiplin. Dalışlar yaparak öğrenmeye çalışıyorum. Ama olası riskler düşünüldüğünde tek başıma dalmaktan rahatsızım. Eğer isterseniz birlikte dalışa gidebilir, birlikte öğrenir, tecrübelerimizi paylaşabiliriz.

Not: Karacabey'de öğretmenlik yapıyorum. Ama araç olduğu için Bursa olsun, Balıkesir olsun nereye olsa dalmaya giderim.

İletişim 0534 241 85 78

WhatsApp'tan ulaşabilirsiniz ya da bu mesaja dönüş olarak cevap verebilirsiniz.

 
Gönderildi : 19/08/2023 22:20
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account