Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zipkinci.com a ne oldu?

14 Mesajlar
8 Üyeler
22 Beğeniler
1,630 Görüntüleme
Atmaca210
Mesajlar: 89
Konuyu Başlatan
(@atmaca210)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba,

Zipkinci foruma ne oldugunu ve icerisindeki binlerce degerli bilgiye ne olacagini merak ediyorum. Bazen siteye giriliyor, bazen girilemiyor hata veriyor. Bazi yazilarda harfler yerine karakterler gozukuyor ve cumleler okunmuyor. Uye girisi yapilamiyor sifre sifirlanmiyor vs. Bu forum artik gecersiz mi kullanilamiyor mu? Yoneticileri mi ilgilenmiyor, yoksa yoneticiler arasinda mi sikinti oldu, hukuki bir engel mi var ?Merakimi gidermek icin google da arama yaptim fakat bir bilgi edinemedim. Bu forum yoneticilerimiz ile zipkinci Forum arasinda bir bag var midir? Oradaki bir takim bilgilerim buraya aktarilmasi gibi bir olanak var midir misal bir zipkin modeli hakkinda yuzlerce gorus yorum yapilmis fakat bu bilgilere artik ulasilamiyor. Bu degerli yorumlarin hakki site yonetimine mi aittir? Bu konuda bizi aydinlatirsaniz sevinirim zira meraktan catlayacagim 🙂

@barracuda

Yanıt
13 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Gilindireli
(@gilindireli)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 10

@atmaca210 zıpkıncı.com ayrı bir forumdu zıpkıncılık için bilgi ve tecrübe hazinesiydi yokluğunu aradığım tek forumdur igisi olmayanı bile bu spora bağımlı yapacak bir ortamı vardı aradığımız her konuyu bulduğumuz bir platformdu şuan o nüfus sosyal medya gruplarına dağılmış durumda ama orada herkes aynı rahatlıkla en ufak soru için paylaşım yapamıyor yapsa da tecrübesi olmadığı halde cevap veren bir sürü insan var ve herkesin her gün takip edecek vakti yok bu da büyük bir bilgi eksikliğine neden oluyor foruma soru yaz cevap bekle olayı da sıkıntı bazı bilgilere bir saat içinde ulaşmamız icap ediyor bu nedenle bu forumun da istediğimiz bilgiyi bulabileceğimiz eski haline dönmesi elzem ama üye sayısına bakarsak daha çok yol var

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1232
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba @su-dunyasi-52 ben ve diger yönetici arkadaşlar yada konulara hakim diğer üyelerimiz burada. sordugunuz tün sorulara  cevap alırsınız. Akliniza takılan tüm soruları forumda konu açarak sorabilir yada arayarak bulabilirsiniz..

Yanıt
Sayfa 2 / 2
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account