Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kefal merası

2 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
1,378 Görüntüleme
Mesajlar: 35
Konuyu Başlatan
(@ozbaltus)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

İri kefallerin olduğu sığ 1-2mt derinlikte inişli çıkışlı tepeli kumluk ve bol erişteli bir mera buldum. 4-5 atıştan sadece birinde alabildim kefali, sanırım kamerayı takınca tüfeğin dengesinin bozulmasına ve kapalı kafada nişan alamamaya bağladım ıskaların nedenini.Balıklar gup gup sesine gelmiyor, sadece kabzeyi taşa vurunca geliyorlar. Soracağım soru ise bu meraya levrek gelirmi? Gittiğim saat öğle vaktiydi 5 saat durmuşum suda, hiç levrek görmedim, bir tane uzakta çupra gördüm, kefaller kabze sesine geliyor, taş sayısı çok az, kumluk eriştelik yükseltiler var.

Yanıt
1 Yanıt
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@ozbaltus konuyu "Balık Türleri" bölümünden "Soru-Cevap Başlığı" altındaki "Genel Sorular" isimli bölüme taşıdım.

Bence kefalin olduğu yerde levrek olması da çok muhtemel. Kefalin bol olduğu zamanlarda merada özellikle (kofana,kuzu vb) avcı balıklarla çok keyifli karşılaşmalarım oldu. Bizim burada iri levrek çok zor denk geliyor. Kefal sürülerinin arasında gezen aynınboylarda levreklere çok rastladım. Hatta bu şekilde gezen bir levreği vurduğum bir av videom da var

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account