Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zipkinci.com a ne oldu?

14 Mesajlar
8 Üyeler
22 Beğeniler
1,593 Görüntüleme
Atmaca210
Mesajlar: 89
Konuyu Başlatan
(@atmaca210)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba,

Zipkinci foruma ne oldugunu ve icerisindeki binlerce degerli bilgiye ne olacagini merak ediyorum. Bazen siteye giriliyor, bazen girilemiyor hata veriyor. Bazi yazilarda harfler yerine karakterler gozukuyor ve cumleler okunmuyor. Uye girisi yapilamiyor sifre sifirlanmiyor vs. Bu forum artik gecersiz mi kullanilamiyor mu? Yoneticileri mi ilgilenmiyor, yoksa yoneticiler arasinda mi sikinti oldu, hukuki bir engel mi var ?Merakimi gidermek icin google da arama yaptim fakat bir bilgi edinemedim. Bu forum yoneticilerimiz ile zipkinci Forum arasinda bir bag var midir? Oradaki bir takim bilgilerim buraya aktarilmasi gibi bir olanak var midir misal bir zipkin modeli hakkinda yuzlerce gorus yorum yapilmis fakat bu bilgilere artik ulasilamiyor. Bu degerli yorumlarin hakki site yonetimine mi aittir? Bu konuda bizi aydinlatirsaniz sevinirim zira meraktan catlayacagim 🙂

@barracuda

Yanıt
13 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Gilindireli
(@gilindireli)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 10

@atmaca210 zıpkıncı.com ayrı bir forumdu zıpkıncılık için bilgi ve tecrübe hazinesiydi yokluğunu aradığım tek forumdur igisi olmayanı bile bu spora bağımlı yapacak bir ortamı vardı aradığımız her konuyu bulduğumuz bir platformdu şuan o nüfus sosyal medya gruplarına dağılmış durumda ama orada herkes aynı rahatlıkla en ufak soru için paylaşım yapamıyor yapsa da tecrübesi olmadığı halde cevap veren bir sürü insan var ve herkesin her gün takip edecek vakti yok bu da büyük bir bilgi eksikliğine neden oluyor foruma soru yaz cevap bekle olayı da sıkıntı bazı bilgilere bir saat içinde ulaşmamız icap ediyor bu nedenle bu forumun da istediğimiz bilgiyi bulabileceğimiz eski haline dönmesi elzem ama üye sayısına bakarsak daha çok yol var

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba @atmaca210

Bende dahil olmak üzere yöneticiler zıpkıncı da uyeydik. Zipkinci.com 2017 lerde falan artık siyasi gorusmudur bazı sebeplerden çok üye kaybı yaşadı nice üyeler vardı foruma küsturdüler. Gerek girişini engellediler. Üye sayısı ve aktilik durumu çok iyidi. Biraz yönetimin hatası yada artan maliyetler ile foruma kilit vuruldu. Üzücü bir durum bu. Oradaki konuları buraya bir şekil aktarılabilir ama bu yasal olmaya bilir.

Yada mesela sizin açtığınız bir konu yu.

Üye olmadiginiz sitede görmek hoş olmaz diye düşünüyorum. Gerek zıpkıncı yönetimi gerek üyelerin açmış olduğu konular yasal zorluklar cikarabilir. O yüzden biz forum yönetimi olarak kendi yagimizda kavrularak ilerlemeyi düşünüyoruz.

Sağlıcakla Dalin..

Yanıt
zencuk
Mesajlar: 778
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Zıpkıncı.com'a yazık oldu diyebiliriz. @onr6nkoc 'un dediklerine ek olarak şunu söyleyebilirim; forumun sahibi ilgi ve alakasını tamamen kesince forumda teknik aksaklıklar baş gösterdi ve zamanla kullanılamaz hale geldi. Öte yandan sosyal medyayada büyük bir grup kaydı. Ben zıpkıncı yönetimini hatalı bulmuyorum. Oradan uzaklaştırılan üyelerin uzaklaştırılmasının hep bir nedeni vardı. Forumdaki huzur ve ortamın sağlanması adına yapılmış şeylerdi.

Burası ile ilgili konuşacak olursak benzer bir arşiv zamanla burada da oluşacaktır. Önemli olan 90'lar kültüründeki samimiyet ve hoşgörünün korunarak bu forumun büyümesini sağlamak.

Hala yapılan ikinci el satışlarında eski üyelerin referans gösterilerek alışverişin gerçekleşiyor olmasını görmek, forum üzerinden organizasyonların yapılması, yardımlaşma ve bilgi paylaşımının 2 kelime ile şöyle yap veya ben ben dedim oldu gibi sosyal medya ağzı ile değil de bilgiye dayalı ilerlemesi bu platformun doğru yolda emin adımlarla yürüdüğünü gösteriyor.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

@atmaca210 bahsettiğiniz platform benimde zamanında bilgi edindiğim çok güzel bir siteydi. Ben tam olarak ne oldu ne bitti bilmiyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla site atıl vaziyette kalmış. Karakter hataları, ulaşılamayan sayfalar vs.

Hani derler ya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye işin özü biraz da bu.

Zıpkın Avı Türkiye Forum-spearfishingturkey.com la ben teknik ve içerik olarak 7/24 ilgileniyorum. Forum yöneticilerimiz sabah akşam demeden açılan konulara yanıt veriyorlar yeni konular açıyorlar.

O sitedeki bilgilerin buraya aktarılması yerine el birliği ile "daha güncel" bir bilgi kaynağı oluşturabiliriz. Mesela herkes kullandığı malzemeleri tanıtan konular açsa (ben tüm malzememi forumda tanıttım) açılan konular altına kullanıcı yorumları birikir.

Ben bu forumu ömrüm yettiğince canlı tutacağım. Çünkü hobimizin böyle bir bilgi kaynağına ihtiyacı var. Herkes eğitim alamıyor ya da kendisine el verebilecek tecrübeli bir zıpkıncı bulamıyor. Ben başlarda çok zorluk çektim. Bunun ne demek olduğunu iyi biliyorum.

Forumda yazdığımız yazılarla ya da yeni başlayanların forumdaki sorularına verdiğimiz yanıtlarla bilgi ve tecrübe paylaşımı yaparak yardımlaşırsak emin olun çok güzel bir bilgi kaynağı yaratırız ki mühim olan o bilgilerin güncel ve sağlıklı olmasıdır.

Mesela facebook dahil olmak üzere hiçbir platformda "doğru nefeslenmeyi" anlatan kaynak bulamazsınız. Ancak Zıpkın Avı Türkiye Forumda bu bilgiye ve daha fazlasına nokta atışı ulaşabilirsiniz.

İşin özü el birliği ile bu platforma katkı sunalım. Türkiye'nin en güncel ve aktif forumu şu anda Zıpkın Avı Türkiye Forumdur. Teknik ve maddi anlamda bu forumu yönetici kadromuzla birlikte ayakta tutmak için canla başla emek veriyoruz.

Zıpkın Avı Türkiye Forum Facebook kadar özgür bir platformdur. Yönetim olarak kimseyi sıkmadan forumla ilgileniyoruz. İsteyen istediği gibi "link paylaşıyor", kısıtlama olmadan yeni konu açıyor, konu altına yorum yapıyor vs

Forumu kullanan herkese teşekkür ediyor ve forum aktivitesi için desteklerinizi bekliyoruz.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
İsmetkzl
(@ismetkzl)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 71

@can abi ben oraya üyeydim çok hata vermeye başladı bende buraya geldim orda üyelik siliniyormu

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@ismetkzl hoş geldiniz. Orası ile ilgili bilgim yok malesef. Üye girişi yapılabiliyorsa belki silinebiliyordur.

Yanıt
zıpkıncı-emre
Mesajlar: 12
(@emre)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

burasıda yakında zıpkıncı.com gibi olur

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Üye sayısı olarak yada çok aktif üye sayısına sahip değiliz. Fakat site Ziyaretci sayıları misafir yada diğer arama motorlarından gelen kişi sayısı epey fazla. Burda her zaman dediğimiz gibi kalıcı bilgi arayan bı siteyi ziyaret ediyor. Forumun Kapanmasi demek bu spora yeni baslayacak insanlarında bu spordan başlayamadan bitirmesi demek gibi birşey.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

@emre bu forumu bir kaynak olarak düşün. Sosyal medyada hayati önem taşıyan konularda bile ağzı olan-yalan yanlış konuşur yorum yazar. Forumda ise yapılan yorumlar, paylaşılan bilgiler tecrübeli dalıcılar olan spearfishingturkey.com yöneticilerinin süzgecinden geçer. Dikkat edin burası çok önemli !

Facebook zıpkıncı gruplarında bir paylaşım yaptığınızda belki anlık reaksiyonlar alabilirsiniz ancak en doğru ve sağlıklı bilgiye Zıpkın Avı Türkiye Forumdan ulaşırsınız.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Bu arada 6 yıldır forumun teknik konularıyla bizzat ilgileniyorum. En ufak sıkıntıya anında müdahale ediyorum. @onr6nkoc kardeşim ve diğer yönetici arkadaşlar forumda yardım isteyen konu açan herkese canla başla yardımcı olmaya çalışıyor. 

Bu forum biz varken zıpkıncı.com gibi olmaz. Allah ömür verdikçe biz buradayız

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

@can en yüksek maaşı bana odedigin için bir çok sorumlulugu da almak gerek malum yöneticilik kolay değil ,😀😀

Yanıt
Mesajlar: 7
(@su-dunyasi-52)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Eskiye göre çok fazla öğretici, yine çok fazla video ve görsel var. Lakin bunların içinden doğru olanı seçmek çok zor. Yaşayıp doğruyu öğrenmek ise bazen kalıcı hasarlar, maddi manevi sağlıksal sorunlar bırakabiliyor. Bu işi gerçekten bilen eğitimcilerimiz burada veya benzeri sitelerde bizlere ve yeni başlayanlara destek olabilir. Yıl boyu neredeyse suyun altındayım, bildiklerim bilmediklerimin yanında çok aşağıda...

Yanıt
Sayfa 1 / 2
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account